rmn1 Napisano 17 Sierpnia 2015 Napisano 17 Sierpnia 2015 Zna ktoś jakiś patent jak to połączyć? Jest trochę adapterów na necie, ale nic do takiego połączenia nie znalazłem. m615 obsługuje i-spec, ale manetki nie. Myślałem juz o adapterkach ispec od m780, i przykręceniu ich jakoś do tych moich manetek. Od góry, pod dekielkiem manetki mają na środku metalowy element, pewnie gniazdo w którym kręci sie oś manetki. Ten element ma otwór bez gwintu, można by tam wkleić jakiś gwintowany pręt (śrubkę zez łba) i skręcić potem z adapterem m780 i-spec... A może jest inny sposób? m780 nie chcę, bo nie chcę 10s (miana łańcuch, kasety i manetek) - nie widzę potrzeby. Akierownica by się uprościła gdybym zmontował to na jednej obejmie:) Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 19 Sierpnia 2015 Mod Team Napisano 19 Sierpnia 2015 Manetki 770 raczej na 100% obsługuja i-speca tylko nie wiem którego. Cytuj
rmn1 Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Napisano 23 Sierpnia 2015 No właśnie na pewno nie:/ m780 owszem. Juz przeszukałem internet i nic nie mogę znalesc. Podoba mi sie kierownica jak jest. Jednej obejmie;) Wiem mało to istotne, ale... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi