TomaszD Napisano 15 Sierpnia 2015 Napisano 15 Sierpnia 2015 Witam. Mam zamiar w najbliższym czasie przerzucić się z szosy na mtb czy rower kross singa ds nadawał by się na początek?? Mam tez kilka pytań związanych z tym rowerkiem Co sądzicie o jego amortyzacji z tego co wiem jest to amortyzator powietrzny Czy hamulce są hydrauliczne? No i oczywiście jaka jest wasza opinia na temat tego roweru Pytam o ten rower bo miałem przyjemność nim jechać tylko był on po tuningu zamiast automatu z przodu miał napinacz
rzezniol Napisano 15 Sierpnia 2015 Napisano 15 Sierpnia 2015 "Rower górski" to bardzo szerokie pojęcie ... Sign DS jest na swój sposób wyspecjalizowany ... Co chcesz na tym rowerze robić ? Pozdro
TomaszD Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor Napisano 15 Sierpnia 2015 Chciałbym ma nim startować w zawodach typu cyklokarpaty
rzezniol Napisano 15 Sierpnia 2015 Napisano 15 Sierpnia 2015 No to zdecydowanie nie na Sign DS . Temu rowerkowi bliżej do Free Ride a nie do maratonów rowerowych ... Potrzebujesz roweru XC ... u Kross`a to seria Level. Pozdrawiam
TomaszD Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor Napisano 15 Sierpnia 2015 Problem jest taki ze mój budżet jest niewielki jedynie 1300 zł a ter rower wydaje mi się cość solidny
rzezniol Napisano 15 Sierpnia 2015 Napisano 15 Sierpnia 2015 Ten rower do zastosowań w maratonach nie jest solidny ... Sign DS w maratonach jest ciężkim kowadłem z geometria upośledzającą możliwość jego efektywnego wykorzystania. Zbiór cech rowerów do FR wyklucza go w zastosowaniach Cross Country / maraton. 1300 zł nie robi szału ... ale kupno za te pieniądze Sign DS do startów w Cykloparty to wyrzucone 1300 zł ... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.