lukaorlov Napisano 5 Sierpnia 2015 Napisano 5 Sierpnia 2015 cześć! czy ktoś używa tych manetek wraz z klamkami avid fr-5? mógłby mi wrzucić zdjęcie roweru i pokazać jak ma to zamontowane? z pozdrowieniami!
Mod Team Puklus Napisano 6 Sierpnia 2015 Mod Team Napisano 6 Sierpnia 2015 Jak .... no tak jak ci wygodnie
lukaorlov Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Napisano 7 Sierpnia 2015 ach... no myślałem, że uda mi się schować klamki pod manetki, ale to nierealne przy takim zestawieniu. właśnie z kumplem montujemy nowy napęd ; )
Shiryu Napisano 7 Sierpnia 2015 Napisano 7 Sierpnia 2015 "Ergonomia" Alivio to coś, za co jej projektanta (projektantów) skazałbym na dożywotnie używanie własnego dzieła Następna generacja pojawiałby się za pół roku najdalej i byłaby wygodniejsza niż XT "Najlepsze" jest to, że i tak jest odrobinę lepiej niż w m430, gdzie sensowne ustawienie klamek powoduje, że wrzucenie więcej niż jednego biegu wymaga łamania sobie nadgarstka (albo kciuków jak u pawiana). Dobrze choć, że pracują przyjemnie
lukaorlov Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Napisano 7 Sierpnia 2015 jeśli praca wynagrodzi tą 'ergonomie' i klamki na wierzchu, to jest to do przeżycia. długo się zastanawiałem czy osobno czy kupić klamkomanetki, no ale chyba zdrowy rozsądek zwyciężył.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.