Robert93 Napisano 27 Lipca 2015 Napisano 27 Lipca 2015 Manetki Shimano Deore SL M591 Dyna-Sys 3x10 Model: SL-M591 Grupa: Deore Przeznaczone do napędów: 3×10 przełożeń System: DYNA-SYS oraz Two Way Relase (czyli mniejsza dźwignia działa w 2 strony) W zestawie: manetki + dwie nierdzewne linki przerzutek P+T Średnica obejmy: 22,2mm Prawa manetka zrzuca dwu lub trzykrotne bieg za jednym wciśnięciem Demontowane wskaźniki przełożeń Optyczne wskaźniki przełożenia Materiał: aluminium + tworzywo Kolor: czarny Manetki zdemontowane z nowego roweru. Sprzedaję bo zmieniłem na XT. Cena 99zł Kaseta Shimano Deore CS-HG62 10rz. 11-34T Obecnie komponenty Deore bazują na sprawdzonej technologii o długiej trwałości i wysokiej niezawodności. Dzięki sportowemu wyglądowi grupa ta robi wielkie wrażenie w mieście, tak samo jak i na trasie. Obecnie zalety tego systemu będą dostępne dla jeszcze większej liczby typów rowerów i zastosowań. Dyna-Sys to nowy standard w systemach napędów MTB. Producent: Shimano Grupa: Deore Model: CS-HG62 Zębatki wykonane ze stali. Pokryta warstwą niklu dla zapewnienia dodatkowej ochrony przed korozją. Koronki wykonane w technologii Hyperglide zapewniającej szybszą zmianę przełożeń. Liczne otwory ulżeniowe obniżają masę przy zachowaniu niemal niezmienionej wytrzymałości. Kompatybilna z napędem wykonanym w technologii DYNA-SYS. Indeksacja: 11-34T Przeznaczona do współpracy z superwąskimi łańcuchami dziesięciorzędowymi HG-X. W komplecie znajduje się lockring. Kaseta używana, w stanie idealnym. Przebieg niecałe 20km. Sprzedaję bo zmieniłem na XT. Cena 59zł Przerzutka Shimano SLX FD-M660-10 E-Typ DYNA-SYS Przerzutka używana, w stanie bardzo dobrym. Przebieg niecałe 20km. Sprzedaję bo zmieniłem na XT. Cena 49zł Zdjęcia są na aukcjach na allegro: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=23508332 Wysyłka pocztą, kurierem lub do paczkomatu.
Mod Team anarchy Napisano 20 Sierpnia 2015 Mod Team Napisano 20 Sierpnia 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.