abalooooooo Napisano 27 Lipca 2015 Napisano 27 Lipca 2015 Czy sądzicie, że te słuchawki są oryginalne? Chciałbym je zakupić: http://allegro.pl/sluchawki-beats-by-dr-dre-hd-solo-iphone-ipad-ipod-i5561375763.html
Marcin9 Napisano 27 Lipca 2015 Napisano 27 Lipca 2015 A wiesz że w tych słuchawkach płaci się tylko za markę a nie sprzęt? Za tą cenę można mieć znacznie lepszy sprzęt Ps. popraw temat[]
Matief Napisano 27 Lipca 2015 Napisano 27 Lipca 2015 Są oryginalne. Ale wiecej płacisz za logo niż za słuchawki. Jest wiele lepszych modeli w tej cenie
rzezniol Napisano 27 Lipca 2015 Napisano 27 Lipca 2015 Cena sugeruje oryginał ... zdjęcia z katalogu ... prywatny sprzedawca ... to tylko allegro a tam się można wszystkiego spodziewać. Tak czy siak jak wybierałem słuchawki to słuchałem mnóstwa zestawów ... Jak założyłem na uszy Creative Aruvana Live! i zobaczyłem ile one kosztują ... to je kupiłem. Za żadne Beats`y w życiu nie położył bym takiej kasy. No ale jak "magiczne b" jest istotne to ie ma mocnych żadne zalety konkurencji nie będą argumentem . Pozrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.