carrion Napisano 16 Lipca 2015 Napisano 16 Lipca 2015 Witam! Pod koniec sierpnia będę na weekend w Warszawie, ale już teraz mam małą prośbę. Moglibyście polecić mi jakiś hostel w okolicach klubu Progresja? Cena gra rolę, nie ukrywam Dzięki i pozdrawiam.
robertrobert1 Napisano 16 Lipca 2015 Napisano 16 Lipca 2015 W Warszawie nad Wisłą masz mnóstwo miejsca pod rozbicie namiotu a takie miejsce nic nie kosztuje. Polecam tereny na południe od Mostu Siekierkowskiego. Czas dojazdu z Centrum to 20 min .... oczywiście na rowerze.
carrion Napisano 16 Lipca 2015 Autor Napisano 16 Lipca 2015 Dzięki za sugestię, ale z kilku dość istotnych powodów musi to być jakiś hotel albo hostel. Jak służbowo jeździłem do Warszawy, to nocowałem w Nadarzynie, tym razem ta opcja jednak odpada...
Gość Napisano 17 Lipca 2015 Napisano 17 Lipca 2015 Masz jeszcze takie cos... http://mapa.targeo.pl/hotel-tina-ul-gorczewska-212-warszawa~4455449/hotel/adres Tramwajem dojezdzasz jednym baz korkow, z 6 przystankow. Kiedys bylem w tym hotelu na jakims objedzie. nawet bylo calkiem. Ale pokoi nie widzialem. Nie wyglada na drogie miejsce ;-) 5metrów od hotelu jest TEsco.
carrion Napisano 17 Lipca 2015 Autor Napisano 17 Lipca 2015 Dziękuję. Na coś się zdecyduję. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.