Skocz do zawartości

[max2500] Rower górski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, szukam roweru górskiego na kołach 29calowych, rozmiar ramy L (21). Do wydania mam maksymalnie 2500zł. Zależy mi na tym, żeby rower był nowy i była na niego gwarancja. Rower do jazdy po wiejskich drogach, lesie ale także i po asfalcie w mieście. Proszę o polecenie najlepszego roweru do 2,5k.

Napisano

Bo na wakacje wyjeżdzam w góry i smigam troche po gorkach. W mojej okolicy jest takze duzo lasow i bede czesto po nich jezdzil.

Napisano

Troszke drogo, szukam naprawdę maksymalnie do 2500, a nawet zalezaloby mi na troszke niższej cenie.

Napisano

A czy już pytałeś sprzedającego za ile go sprzeda ?, wiem, że użytkownicy forum uzyskiwali rabaty na te rowery ... coś szybko się poddajesz ...

Napisano

Wiem od kogo dostałeś, od naganiacza "olek19" który z tego forum zrobił sobie źródło pozyskiwanie klientów :yucky: , żadnego nie wybierać ... nie może się ich pozbyć, to szuka naiwniaków na forum ...

Napisano

Okej, zapomnijmy wiec o tym mailu, nie bede bral pod uwage tych rowerkow. Mam do Ciebie prosbe, gdybys mial wybrac rower do 2500 - wskaz proze jeden model ktory bys kupil majac 195 wzrostu. Bardzo prosze.

Napisano

A czy w tym Kross Level B4 2014 rozmiar XL bedzie za duzy? Mam 17 lat i moge jeszcze 2-3cm urosnac.

Napisano

W XL możesz mieć za górną rure ramy za blisko krocza. Ewentualnie zadzwoń i dowiedz się jaka jest wysokość ten górnej rury ramy w tym rowerze, może zmierzą :) Najlepiej do 86-87cm żeby było troche luzu.

Napisano

Pomierzylem wszystko jak na stronie Krossa kazali i musze meic L. Tylko teraz za cholere nie moge nigdzie znalesc tego roweru B4 2014  z rozmiarem ramy L. Wie ktos gdzie dostane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...