Skocz do zawartości

[licznik] sigma - bezprzewodowy

adamsanders

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, po pierwsze - wiem...wiem tematów sporo o licznikach, licznikach sigmy tym bardziej i tych przewodowych i bezprzewodowych ;)

Niestety moja sigma 1009 odmówiła dzisiaj posłuszeństwa, może to i dobrze bo chyba czas na wymianę. Tutaj rodzi się pytanie czy warto brać bezprzewodową (niezawodność działania?) nie jeżdżę w deszczu (jak nie muszę) i temp. niższych niż 5 stopni więc nie powinno być problemu?

Drugie pytanie - mam na ten cel około 100 zł jednak co ciekawe liczników z Sigmy sporo na allegro ale większość to starsze wersje i nie mogę się połapać które są z nowej kolekcji a które ze starej (ma to jakieś znaczenie?)

Udzieli ktoś jakieś rady co brać - może czego szukam? Oprócz podstawowych funkcji najbardziej zależałoby mi na jakimś podświetleniu wyświetlacza i temp. powietrza.

Napisano

Polecam przewodową Sigmę 16.12, jeśli nie przeszkadza Ci KABEL - ma podświetlenie, termometr i mieści się w Twoim budżecie. Obsługuje w razie czego czujnik kadencji i działa na dwóch rowerach.

Napisano

Tak się własnie zastanawiam czy rzeczywiście warto dopłacać 40-50 zł tylko do tego aby nie użerać się z kablem - wszak dobrze poprowadzony nie robi aż takiego problemu. Masz może jakiś link allegro lub podobne do jakiejś wersji na ten rok czy nie ma to znaczenia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...