Yuri_Boyka Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 witam mam problem z kaseta podczas gdy sie rozpedze i przestane pedalowac to nastepuje cos dziwnego tzn moja kaseta zaczyna obrot w tak jakbym pedalowal tylnia przerzotka sie napina i wyciaga w strone pedalow i mi spada lancuch zawywazylen tez zo to jest jak na razie na biegach 1:1
Garlock Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Zacięły się/skleiły pieski w bębenku i nie rozłączają napędu gdy przestajesz pedałować.
Yuri_Boyka Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Napisano 30 Czerwca 2015 czy jak rozumiem to zebatka do wymiany ale po kilku testach zauwarzylem ze niezawsze ale cos mi tam stuka chyba lozysko i jak zdjolem kolo i chcialem przekrecic zebatka to mi sie blokowala i niechciala krecic do tylu czy moze to wina lozyska ??
Mod Team michuuu Napisano 30 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 30 Czerwca 2015 czy jak rozumiem to zebatka do wymiany Nie zębatka a bębenek. Ta część na którą jest zakładana kaseta/zębatki.
modrzew Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Co to jest „tylnia przerzotka” itp.? Witki opadają...
Mod Team michuuu Napisano 30 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 30 Czerwca 2015 A myślałem ,że tylko ja jestem uczulony.
Yuri_Boyka Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Napisano 30 Czerwca 2015 dobrze dzieki za pomoc rozkrece wolnobieg i dam znac co bylo przyczyna
Yuri_Boyka Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Napisano 30 Czerwca 2015 mam wolnobieg i problemem sa zapadki i mam pytanie czy oplaca mi sie wymieniac korpus czy kupic nowy wolnobieg ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.