Endrju911 Napisano 29 Czerwca 2015 Napisano 29 Czerwca 2015 Witam, przeglądając allegro natrafiłem na taki oto rower: http://allegro.pl/aluminiowy-rower-gorski-26-shimano-deore-niemcy-i5456167712.html czy myślicie że warto się nim zainteresowac z tej cenie? Czy jednak lepiej nie zawracać sobie tym głowy? Bo np w tej cenie nie można kupić czegoś dobrego na Deore? Piszcie co sądzicie
Terrqge Napisano 29 Czerwca 2015 Napisano 29 Czerwca 2015 Daj sobie z tym spokój, nie warto, to jakiś marny składak, szczególnie patrząc na atrapę amortyzatora i hamulce. Nie jestem w temacie, ale w tamtym roku w cenie ~1000zł popularne były różne rowerki typu Kands/Lazaro, może ktoś kto siedzi na bieżąco będzie lepiej wiedział.
Endrju911 Napisano 29 Czerwca 2015 Autor Napisano 29 Czerwca 2015 Moją uwagę przykuł właściwie tylko osprzęt Deore, a z tyłu Deore XT a w tej cenie to sami wiecie
modrzew Napisano 29 Czerwca 2015 Napisano 29 Czerwca 2015 ”Manetki z kasownikami” i ”motylki” - ciekawe co autor miał na myśli..? Deore to tam jest tylko przerzutka, w dodatku parę ładnych lat musiała leżeć w magazynie.
nognog Napisano 29 Czerwca 2015 Napisano 29 Czerwca 2015 Generalnie jest odstraszający z wyglądu. Rama "karbon", stare części, taki składak z tego, co się na magazynie znalazło.
awerty Napisano 29 Czerwca 2015 Napisano 29 Czerwca 2015 za tysiaka można kupic bardzo dobry rower używany ale ten to tylko atrapa roweru
krisros Napisano 29 Czerwca 2015 Napisano 29 Czerwca 2015 ”Manetki z kasownikami” i ”motylki” - ciekawe co autor miał na myśli..? Deore to tam jest tylko przerzutka, w dodatku parę ładnych lat musiała leżeć w magazynie. mmmm może to wersja przystosowana do jazdy pociągiem..wsiadasz i kasujesz:),albo w autobusie jako kasownik robisz...biorę to:)
olek19 Napisano 29 Czerwca 2015 Napisano 29 Czerwca 2015 ja bym brał jak rolnik dopłaty, inni za ponad 2 koła wciskają ludzią altusy a tu taka perełka XT/DEORE w dodatku manetki z jakąś nową technologią kasowania, szukałem w gogle ale widzę że na żadnym portalu nie opisują jak to działa może to jakaś zapowiedź pojawienia się technologi Di2 w niższych grupach nie wiem internet na razie milczy, a ta rama pokryta powłoką z carbonu to chyba dla zniwelowania wagi ramy której rurki nie straciły grubości po cieniowaniu, wspominał o tym ostatnio @mmisiek9612 w tym temacie http://www.forumrowerowe.org/topic/186729-rower-co-myslicie-o-osprzecie-mtb-silverback-sola-4/ może coś wie gdzieś czytał
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.