Skocz do zawartości

[Do 1600 zł]Rower górski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Chciał bym kupić rower na drogi leśne i na ulicę i myślę że rower górski będzie najlepszym wyborem. Aktualnie myślę nad http://www.kross.pl/pl/mtb-275/hexagon-r3 i nie wiem czy to jest dobry wybór. Nie znam się na rowerach za bardzo dlatego chciał bym prosić żebyście mi doradzili czy to jest dobry wybór czy nie. Jeżeli by było coś lepszego do 1600 zł to mogli byście doradzić co. 

Wzrost: 185 CM

Waga: 74 KG

Napisano

nie znam się tak na rowerach żebym mógł ci coś doradzić ale mógłbyś dołożyć i kupić coś porządnego, taka rada ;)

Napisano

Poszukaj na allegro rowerów Kands lub Lazaro. Będą one miały kasetę a nie wolnowbieg i znacznie lepszy osprzęt a za tą cenę często nawet hydrauliczne hamulce.

Za tą cenne może mieć np takie coś ale jeśli poszukasz to może uda Ci się znaleźć go taniej 

Napisano

Na forum jest kilka tematów na temat rowerów tej firmy lub innych podobnych (Kands) musisz poczytaj ale raczej nikt nie narzeka na te rowery.

Ten rower na pewno będzie mniej awaryjny bo ma kasetę a nie wolnobieg oraz lepszy osprzęt. Najlepiej by było gdyby ktoś z użytkowników tego roweru coś o nim napisał

• Mod Team
Napisano

nie znam się tak na rowerach żebym mógł ci coś doradzić ale mógłbyś dołożyć i kupić coś porządnego, taka rada

nie, no mistrz tygodnia...

Nie znam się ale się wypowiem... Następna taka rada będzie skutkowała wakacjami od forum. 

Napisano

Ten lazaro będzie lepszym wyborem, o awaryjności decyduje osprzęt a nie marka a ten lazaro ma znacznie lepszy osprzęt. Chyba że tak bardzi chcesz wydać 1600 za rower na wolnobiegu bo ładnie wygląda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...