caton Napisano 16 Czerwca 2015 Napisano 16 Czerwca 2015 Witam Czy moze ktos doradzic jaka stopke mozna zamontowac do GT Avalanche Comp 2015. Nie mam duzych sklepow rowerowych w okolicy, wiec mam problem z robieniem przymiarek potencjalnie pasujących. Czy ktos moze polecic jakis model ktory bedzie na pewno pasowal ? Z gory dzieki za odpowiedz.
caton Napisano 16 Czerwca 2015 Autor Napisano 16 Czerwca 2015 Zdanej zeby nie szpecic, czy zadnej nie da sie dobrac ?
Tomek21001 Napisano 17 Czerwca 2015 Napisano 17 Czerwca 2015 Przecież to rower mtb. Przeszkadza w jeżdzie,w terenie może krzywdę zrobić.
caton Napisano 17 Czerwca 2015 Autor Napisano 17 Czerwca 2015 Cale życie jeżdże na rowerach MTB ze stopką, i biorąc pod uwage mój styl jazdy i w ogóle to po jakim terenie jeżdże, także w tym rowerze ją założę. Zatem ponawiam prośbe o propozycje stopki do roweru jak w temacie. dziękuję
Shootee Napisano 17 Czerwca 2015 Napisano 17 Czerwca 2015 Zatem zmień rower na taki którego przeznaczeniem jest miasto Przecież to nie wygląda, nie pasuje, "kupię górala, bo góral modny". To będzie chyba jedyny GT Avalanche ze stopką Skoro całe życie z nimi jeździsz, przełóż ze starego. I po problemie. Ps. Masz w Suchej conajmniej dwa sklepy rowerowe. Odwiedź je, a nóż mają jakieś akcesoria rowerowe
caton Napisano 17 Czerwca 2015 Autor Napisano 17 Czerwca 2015 Kolego, ja bardzo sie ciesze sie moj Avalanche bedzie jedynym w Polsce, ktory bedzie mial stopke. Z reszta jaki ze mnie pozer z rowerem za zaledwie 2 tys. Prawdziwy pozer ma Cuba albo Speca, albo jeszcze inne ustrojstwo, za kilkanasice tysiecy, ktorym jezdzi raz na miesiac. Nie mam ochoty juz ciagnac tej dyskusji. Moje pytanie nie brzmialo "jakie jest wasze zdanie", tylko co mozna dobrac. To tak jakbys pytal o spodnie bootcut, a ja ci odpisal zebys nosil rurki, bo w w bootcut mozesz zahaczyc nogawka i sie przewrocic.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.