Skocz do zawartości

[obejma sztycy] dyskretna max 60-70 zł

adamsanders

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, Panowie mam nietypową prośbę, moja oryginalna obejma sztycy jest dość duża i masywna przez co dosyć hmmm... dziwnie i szpetnie to wygląda - szczególnie odstający zacisk. Szukam czegoś max dyskretnego i mało widocznego, oczywiście tutaj w grę wchodzi tylko obejma na śrubę bo raczej na zacisk niczego nie znajdę?

Niby tego sporo w necie ale pytanie czy jakaś konkretna firma czy po prostu obejma to obejma i każda będzie dobra (bezpieczna). Jeśli miałbym dokładnie sprecyzować to coś podobnego z tego linku 

http://smud-carbon.eu/obejmaCL.html

Cena to połowę z tego no i oczywiście nie karbon. Waga bez znaczenia - kolor tylko i wyłącznie czarny. Sztyca 31.6mm

• Mod Team
Napisano

Nie wiem, może ja źle widzę, ale w temacie jest 60-70zł.

15EUR * 4,15 = ok. 62 PLN

Poza tym, gdybyś kupował w tym sklepie lub chociaż miał subskrypcję, to wiedziałbyś, że często robią fajne promocje, podsyłają na mejla kody zniżkowe lub organizują darmową dostawę. Dużo klamotów można kupić sporo taniej niż może się wydawać na pierwszy rzut oka.

Napisano

Nie wiem, może ja się nie znam. W temacie faktycznie jest tyle, ale później pada propozycja ok 40zł i dalej poszukiwania tańszej.

Nie kupuje, nie subskrybuje, w sklepach zagranicznych robię tylko zakupy zbiorowe gdy faktycznie się to opłaca, a nie jedną czy dwie części.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...