brozio991 Napisano 8 Czerwca 2015 Napisano 8 Czerwca 2015 Mam wielki problem,gdyż zakupiłem kands comp er z allegro. Po odpakowaniu roweru i przykręceniu tego co potrzebne wybrałem się na przejażdżkę. Niedługo później wróciłem do domu,bo kierownica jest zbyt nisko,muszę się bardzo mocno pochylać by ją w ogóle trzymać,taką jazde trudno nazwać przyjemną...czy da się w jakiś sposób wysunąć kierownicę do góry?
seraph Napisano 8 Czerwca 2015 Napisano 8 Czerwca 2015 W Twoim wypadku już się nie da unieść - musiałbyś zmienić mostek na taki o większym kącie lub dokupić przedłużkę rury sterowej, ale to dość drogi artefakt jest... Druga sprawa to taka, że kierownica już jest dość wysoko - pewnie co najmniej na wysokości siodła lub wyżej. Kupiłeś rower sportowy, na którym właśnie tak się jeździ i pochylona pozycja jest zupełnie naturalna. Podniesiesz kierownicę to przestanie być terenowy...
brozio991 Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Napisano 8 Czerwca 2015 ehhhhhhh...no nic,jakoś będę musiał się przyzwyczaić. Przy okazji może zapytam by nie zakładać kolejnego tematu - jak to mozliwe,że zablokowaly mi się przerzutki? Naciskam na nie i nie da się zmienić biegu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.