Mateusz124 Napisano 5 Czerwca 2015 Napisano 5 Czerwca 2015 Witam poszukuję roweru do 800-900 zł oczywiście używanego ponieważ raczej nowki w tym budżecie to ciężko znaleźć. Szukam czegoś w stylu Spartacus elite altus 2 badź Lazaro v3 men bodajże tak się nazywał ten rower za pomyłki z góry przepraszam. Jeszcze ostatnio będąc na giełdzie znalazłem Gianta XTC ale co to dokładnie był za modeł i jakiej wielkości miał koła nie mogę sobie przypomnieć. Dopiero jak wróciłem do domu zobaczyłem po ile te modele chodzą. Z rowerem nie śpieszy mi się jakoś bardzo. Prosiłbym jeszcze o taką mała listę rowerów które są coś warte a można je wychaczyć na giełdzie np jak tego XTC. Z góry dziękuje za wszystko.
seraph Napisano 5 Czerwca 2015 Napisano 5 Czerwca 2015 http://www.infinitibike.com.pl/pl/p/SPARTACUS-CROSS-3.0/199 Tutaj masz nowy za te pieniądze na bardzo przyzwoitym osprzęcie. Używanego crossa nie tak łatwo znaleźć, bo ludzie dopiero zaczynają się do nich przekonywać... Ale może na giełdzie czasem trafi się jakaś perełka. O listę ciężko, bo często nie warto patrzeć na markę, a zawsze na osprzęt - biegi minimum 3x8, amortyzator jakiejś normalnej marki i nie zajeżdżony...
Mateusz124 Napisano 5 Czerwca 2015 Autor Napisano 5 Czerwca 2015 Dziękuje za odpowiedź dobrze wiedzieć z tym osprzętem jeszcze mam pytanie czy jest np jakiś rower do którego dorzuce np 100-200 zł do tej ceny i będzie sporo lepszy od tego spartacusa ?
seraph Napisano 5 Czerwca 2015 Napisano 5 Czerwca 2015 Szczerze mówiąc to nie bardzo. Jak już dorzucać to od razu do tego: http://allegro.pl/king-of-the-road-full-alivio-lazaro-integral-v3-i5381759226.html Amortyzator z blokadą, lepsze przerzutki, manetki i napęd 3x9. Półśrodki mają średni sens i możesz zostać z czystym sumieniem przy Spartacusie.
Mateusz124 Napisano 5 Czerwca 2015 Autor Napisano 5 Czerwca 2015 Tak więc zostaje przy spartacusie Bardzo mi spodobał szczególnie ten biały Dzięki za wszystko
Mateusz124 Napisano 5 Czerwca 2015 Autor Napisano 5 Czerwca 2015 A jeszcze tak się zapytam a rower z używek do 700 zł to jaki można znaleźć dobry ???
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.