Didus Napisano 1 Czerwca 2015 Napisano 1 Czerwca 2015 Siema. Wymieniam Obecnie Kiere na Ritchey comp. Nowa kiera ma inną szerokość przy mostku i tu właśnie nie wiem co zrobić Tzn chcę kupić takiej długości jak mam bo jest spoko.. może z mniejszym kątem nachylenia sobie kupie ale nie o tym. Czy ktoś może mi odczytać ( powiedzieć ) jakiej długości mam obecny mostek xDD HLTDS-C340-8 90/120-25D Oraz jakiej firmy mostki omijać dużym łukiem dodam że chcę biały mostek a ich mało widzę !
topol Napisano 2 Czerwca 2015 Napisano 2 Czerwca 2015 · Ukryte przez Mieciu, 2 Czerwca 2015 - obraźliwe zachowanie Ukryte przez Mieciu, 2 Czerwca 2015 - obraźliwe zachowanie ... że co ? Prędzej zgadne Twoje IQ niz długość mostka.
radziuGD Napisano 2 Czerwca 2015 Napisano 2 Czerwca 2015 linijka, metr krawiecki, suwmiarka, cokolwiek co ma podziałke i zobacz ile ona pokaże na dystansie środek rury-środek kiery. strzelam w 12 ceemów.
Didus Napisano 2 Czerwca 2015 Autor Napisano 2 Czerwca 2015 Topol nie przeginaj. Nie znam się na tym. Chce kupić tej samej długości poprzez allegro. Więc wolę zapytać.. A skoro odrazu musisz jechać to jakie Twoje IQ musi być xD. Podałem symbol mostka może w oznaczeniu jest to podane a co do miary nie wiedziałem ze od centralnych punktów się patrzy. Teraz już wiem zarwz sprawdzę i zamówię..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.