GrYzLy Napisano 20 Maja 2015 Napisano 20 Maja 2015 Witam, Czy na forum jest ktos kto posiada jeden z ponizszych rowerow: Canyon Nerve Canyon Spectral Radon Skeen Obojetne czy wersji 27,5 lub 29. I moze sie ze mna spotkac w okolicy Krakowa. Szukam porady w doborze roweru. Dzieki i pozdrawiam Bartosz Rzemek
bzx Napisano 20 Maja 2015 Napisano 20 Maja 2015 Podpinam się pod temat (miałem zakładać identyczny), bo też chciałbym się przymierzyć do któregoś z nich na 29-tkach.
Robert_20R Napisano 21 Maja 2015 Napisano 21 Maja 2015 Witam, Czy na forum jest ktos kto posiada jeden z ponizszych rowerow: Canyon Nerve Canyon Spectral Radon Skeen Obojetne czy wersji 27,5 lub 29. I moze sie ze mna spotkac w okolicy Krakowa. Szukam porady w doborze roweru. Dzieki i pozdrawiam Bartosz Rzemek Witam wszystkich forumowiczów, Posiadam Canyon Nerve al 7.9 2015. Służę pomocą w Krakowie. Pozdrawiam Robert
bzx Napisano 22 Czerwca 2015 Napisano 22 Czerwca 2015 Podbijam - szukam w Krakowie bajkera ze Spectralem 29" w rozmiarze L lub XL, który byłby w stanie się spotkać w celu przymiarki rozmiaru. Mój wzrost 189cm, przekrok 89cm, wg strony Canyona wychodzi mi L-ka, ale dosiadłbym oba rozmiary.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.