Skocz do zawartości

[wycieczka] Góry Świętokrzyskie

Shogun

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

takie fajne plany a ja jak na zlosc sie rozchorowac musialem :/

jak sie wkurze to na L4 pojde to moze sie wylecze. ale jak zimno bedzie to i tak nie pojade :D

a moze faktycznie w nastepny weekend? wtedy tez Gvalchmei by sie zalapal... zreszta mozna jechac na 2 weekendy :D

Napisano

Hmm... Jakby pogoda była dalej tak do kitu, no następny weekend chyba rzeczywiście lepszy pomysł. W ten moznaby sobie jakąś 1-dniową traskę trzasnać.

Napisano

zeby wszystko jakos uoprzadkowac niech odezwie sie kazdy kto chc jechac i kiedy w ten czy nastepny weekend

ja jestem za nastepnym

Napisano

Ja w sumie teraz też, mam możliwość jechać w góry polazić na początku przyszłego tygodnia. Mam tylko nadzieję że mi kasy styknie na oba wypady :/

Napisano

Mi niestety nie pasuje za bardzo 19-20 sierpnia. Wcześniej się nie odzywałem bo bujałem się po pomorzu na rowerku. Pozostaje ostatni weekend sierpnia, albo pojedźcie beze mnie.

Napisano

Ja ze Starachowic , ale ten weekend ostatni w Sierpniu nie ma mnie na miejscu. Ale polecam. Masa świetnych miejsc do jazdy i naprawdę super widoki.

Pozdrawiam

Napisano

Jeżeli pogoda dopisze, wyjazd odbędzie się w ten weekend, także kto ma czas niech się szykuje. Ja z Majkelem jedziemy na pewno, choćby sami.

Napisano

ja bym ta traske inaczej poprowadzil jest jedna ktora kilkarazy przejechalem ale bedzie to grubo ponad 100

niestety w tej chwili nie jestem w stanie opisac jej dokladnie ze zdjeciami i skanami mapy poniewarz w tej chwili jestem w Dublinie w Irlandii w poniedzialek wieczorem 28.08.2006 wylatuje z Dublina a wiec po 29 bede mogl opisac ja dokladnie a jezeli teraz jezdzicie to zycze ładnej pogody udanej na pewno ciekawej trasy

bawcie sie dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...