Skocz do zawartości

Gopro 4 silver za 1270zl! Trzeba nas wiecej! Nowe, Z PL, gwarancja, fv vat

marcinkc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Planuje zakup Gopro 4 silver, nie chcę przepłacać wiec jest plan! 

Obdzwoniłem parę sklepów z legalnymi "polskimi" goproi z zapytaniem czy jeśli kupie kilka sztuk to dostane zniżkę. 
W większości niestety nie było takiej możliwości, ale w jednym się udało wynegocjować dobrą zniżkę.

5x gopro 4 silver - 1300zl
10x gopro 4 silver 1270zl

To zwykły, dobrze prosperujący sklep internetowy więc nie ma problemu z zaufaniem.

Moja propozycja jest taka.
Zapisujemy się pod tym postem powiedzmy do końca tygodnia.
Później ustalamy hasło rabatowe które będziemy wpisywać w komentarzach pod zamówieniem np. "forum rowerowe" i dzięki temu każdy kto w określonym okresie czasu się zapisze otrzyma stosowna zniżkę na srebrnego GoPiotra 4! 

Z tego co udało mi się ustalić, to zdecydowanie super oferta w porównaniu z allegro i ceneo. 

(Zaznaczam, ze nie jestem związany z tym sklepem i jest to moja całkowicie prywatna inicjatywa)

Jestescie zainteresowani albo macie jakies uwago piszcie na maila albo tutaj: gillan@poczta.fm

Napisano

Hahaha! Nie, chociaz wtedy bym nie musial miec znizki… ;)

Jak już się zbierzemy w minimum 5 osob to ustalimy jakis dogodny nadchodzacy termin np. przyszly poniedzialek-sroda w ktorym normalnie zlozym zamowienie w danym sklepie, tam wplacimy pieniadze i w "wiadomosci do sklepu" wpiszemy np. znizka grupowa "forumrowerowe - 1270zl"  Wczesniej ustale szczegoly z pracownikiem sklepu  i wszystko tutaj ladnie przekaze. 

Dlatego wazne jest zeby wypowiadaly sie tutaj osoby ktore rzeczywiscie sa zainteresowane tematem, wiec jesli ktos pisze ze w to wchodzi to rzeczywiscie chcialbym zeby w to wchodzil. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...