marcinkc Napisano 11 Maja 2015 Napisano 11 Maja 2015 Planuje zakup Gopro 4 silver, nie chcę przepłacać wiec jest plan! Obdzwoniłem parę sklepów z legalnymi "polskimi" goproi z zapytaniem czy jeśli kupie kilka sztuk to dostane zniżkę. W większości niestety nie było takiej możliwości, ale w jednym się udało wynegocjować dobrą zniżkę. 5x gopro 4 silver - 1300zl10x gopro 4 silver 1270zl To zwykły, dobrze prosperujący sklep internetowy więc nie ma problemu z zaufaniem. Moja propozycja jest taka.Zapisujemy się pod tym postem powiedzmy do końca tygodnia.Później ustalamy hasło rabatowe które będziemy wpisywać w komentarzach pod zamówieniem np. "forum rowerowe" i dzięki temu każdy kto w określonym okresie czasu się zapisze otrzyma stosowna zniżkę na srebrnego GoPiotra 4! Z tego co udało mi się ustalić, to zdecydowanie super oferta w porównaniu z allegro i ceneo. (Zaznaczam, ze nie jestem związany z tym sklepem i jest to moja całkowicie prywatna inicjatywa) Jestescie zainteresowani albo macie jakies uwago piszcie na maila albo tutaj: gillan@poczta.fm
tobo Napisano 11 Maja 2015 Napisano 11 Maja 2015 W jaki sposób zbierane będą pieniądze? Wpłata na Twoje konto?
marcinkc Napisano 11 Maja 2015 Autor Napisano 11 Maja 2015 Hahaha! Nie, chociaz wtedy bym nie musial miec znizki… Jak już się zbierzemy w minimum 5 osob to ustalimy jakis dogodny nadchodzacy termin np. przyszly poniedzialek-sroda w ktorym normalnie zlozym zamowienie w danym sklepie, tam wplacimy pieniadze i w "wiadomosci do sklepu" wpiszemy np. znizka grupowa "forumrowerowe - 1270zl" Wczesniej ustale szczegoly z pracownikiem sklepu i wszystko tutaj ladnie przekaze. Dlatego wazne jest zeby wypowiadaly sie tutaj osoby ktore rzeczywiscie sa zainteresowane tematem, wiec jesli ktos pisze ze w to wchodzi to rzeczywiscie chcialbym zeby w to wchodzil.
Maniek_Manius Napisano 16 Maja 2015 Napisano 16 Maja 2015 Cześć, jestem jak najbardziej zainteresowany, napisałem maila do Ciebie daj znać czy oferta jest wciąż aktualna.
Mod Team durnykot Napisano 16 Maja 2015 Mod Team Napisano 16 Maja 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.