Skocz do zawartości

[Torba na ramę]

deejwid

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://allegro.pl/torba-kross-top-box-100-na-telefon-smartphone-i5108655105.html

Ma ktoś taką? Wejdzie tam telefon Galaxy S5? Zastanawiam się nad zakupem ale mam obawy że nie wejdzie, telefon ma 14 cm a torba 17,5 cm jednak boje się że przezszycia nie pozwolą żeby go tam umiescic :P

Napisano

Mnie się ta Krossa jakoś bardziej podoba chociaż nad tą którą podałeś również się zastanawiałem :) tylko że chciałem rozmiar L. Mój telefon ma 5,1 cala więc niewiele więcej jednak obawy o "wciśnięcie" go są :D najwyżej bym się bawił w odsyłanie jak kupię za małą :)

Napisano

Ja zamowilem nowszy model tego roswheel. Mysle ze za dwa trzy dni moge Ci zdac relacje jak bedziesz jeszcze potrzebowac. Mam tel 5" asusa ktory jest spory jak na swoja przekatna ale mysle ze bez problemu powinien wejsc.

Napisano

Faktycznie fajna :D podoba mi sie bardziej niz ta starsza. Teraz sie zastanawiam nad jej zakupem :) ciekawe jak taka torba trzyma sie na ramie, czy jest stabilna podczas jazdy.

Napisano

żeby nie zakładać nowego tematu, bo szukam właśnie takiej torby.
Mój LG G2 w pokrowcu ma: 145mm x 78mm x 12mm, pokrowiec bym nie chciał ściągać za każdym razem.

Ale bardzie mnie interesuje czy któś montował takie torby mając górny ciąg linek -w sumie tam nic ciężkiego w niej nie będzie ale nie wiem czy nie będzie zaburzała pracy przerzutek :icon_confused: .

Napisano

Przepraszam ze z opoznieniem. cb42706638d25b4aed635262d3e432d2.jpg56a78e5d8ece1e395f30c0b812fddfaa.jpg

Telefon miesci sie bez problemu. Niestety mialem problem z montazem maly. Ten pierwszt pasek dluzszy jest za krotki zeby zlapac przez cala rame. Fakt rama juz leciwa i duza moze to dlatego. Ale jakos poradzilem sobie:-) ogolnie jestem zadowolony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...