Falken Napisano 6 Maja 2015 Napisano 6 Maja 2015 Witam, mam zamiar juz w niedługim czasie zakupić ramę Dartmoor Two6Player. Jakis street, lekkie dh i czasem oczywiście dirt. Ale nie o tym mowa, mam sprawę. Tak więc o co chodzi z tym suportem ?? Bo się nie rozumiem w tym... Jak oglądam na allegro każdy ma suport "wkładasz, przykręcasz, jeździsz..." A Ten model, ma jakieś tulejki czy coś znalazłem coś takiego: http://rowerowy.com/sklep/czesci/wklady-suporty/suport-bmx/prod/dart-euro-bb Wytłumaczy mi ktoś jak to w ogóle złożyć?? Skręcić ?? Jak założyć pedała ?? Proszę, o pomoc. Podam moje wymiary w razie jakiś pytań: Wzrost: 175-180cm Waga: 63-78 kg Wiek: 17
tobo Napisano 6 Maja 2015 Napisano 6 Maja 2015 Miski na zdjęciach mają gwint - i z tego powodu spłaszczenia krawędzi misek - na duży klucz płaski, np do nakrętek sterów z gwintem, 32, 36, 40 mm - nie wiem jaki rozmiar tu. Żeby założyć pedałY potrzebujesz korbę z osią zintegrowaną.
Falken Napisano 6 Maja 2015 Autor Napisano 6 Maja 2015 Mam jeszcze jedną prośbę. Czy mógłby mi ktoś podać cały taki zestaw bo nadal nie rozumiem jak to zrobić (pojadę do serwisu niedaleko). CHodzi mi o zestaw od "pustej" mufy suportowej po pedały gotowe do jazdy ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.