Korniszon43 Napisano 5 Maja 2015 Napisano 5 Maja 2015 Witam, jestem amatorem w tej dziedzinie i potrzebuję pomocy z przerzutkami... Posiadam rower 'Carrera Subway 2 Hybryda 2009' dokładnie ten Carrera Subway 2 Mens 2009 review - The Bike List . Zepsuły mi się ostatnio w nim przerzutki sram x-5 i potrzebuje zakupić jakieś które będą mi pasować. Najchętniej chciałbym zakupić ponownie Sram x-5 tylko niektóre są 8 napędowe a niektóre 9 napędowe i nie wiem czy to będzie miało jakiekolwiek znaczenie i czy to zrobi jakąś różnice w jeździe. A więc, będą mi pasowały do tego modelu roweru Sram x-5 przerzutki 9 napędowe? A może kupić 8 napędowe? Które lepsze? Jeżeli są jakieś lepsze przerzutki które nie będą o wiele droższe od Sram x5 to jakie? Np. Sram x-7 różnią się czymś? Opłaca się dopłacać i kupić je?Z góry dzięki! I sorry jeżeli kogoś obraziłem swoją totalną niewiedzą o tym
Fenthin Napisano 5 Maja 2015 Napisano 5 Maja 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.