Gość Napisano 29 Kwietnia 2015 Napisano 29 Kwietnia 2015 Koledzy, pomóżcie mi dobrać linki do przerzutek i hamulca firmy Jagwire. Rower to Spec Sirrus Sport. Hamulce V-Brake, obie przerzutki XT. Na allegro jest tych modeli bardzo dużo od mountain elite, przez road elite i mountain pro, road pro xl, ripcord, universal sport, universal sport xl Chce kupic taki komplet w zestawach w wybranym kolorze. Dziękuje z góry!
Gość Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 dzięki, a moglbys dodac 2-3 zdania dlaczego? i co oznacza reszta?
Sagitt77 Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Ripcord to jest właśnie system uszczelnionych pancerzy z teflonowanymi linkami do MTB. Miałem taki zestaw i bardzo dobrze działał. Musisz tylko znaleźć zestaw przerzutkowy i hamulcowy. Reszty nie znam ale taki zestaw będzie dobry do Twojego roweru.
Gość Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 dzięki kolego za odp. a może jeszcze ktoś będzie wiedział co to są te pozostałe "wynalazki"?
OdiLV4 Napisano 5 Maja 2015 Napisano 5 Maja 2015 Poprę kolegę wyżej Również posiadam Jagwire Ripcord i jest elegancko Teraz to się nazywa Mountain Pro Shift do przerzutek i Mountain Pro Brake do hamulców.. Pozostałe zestawy różnią się zastosowanym pancerzem i oczywiście ceną... Wszystko masz na stronie producenta opisane jakie są różnice, ale ogólnie warto zainwestować (moim zdaniem).
Gość Napisano 5 Maja 2015 Napisano 5 Maja 2015 Dzięki kolego, czekając na odpowiedzi już się doczytałem i fakt w te ELITE nie będę się pchał. 500zł za kpl. linek to troszkę jednak przesada nawet, gdyby te linki ze złota były zrobione
Gość Napisano 5 Maja 2015 Napisano 5 Maja 2015 tak, wezmę te PRO (białe), jeszcze jakbym mógł mieć do Ciebie prośbę, w wątku napęd->linki gdzie tez pisałeś zadałem takie dodatkowe pytanie o piaście przedniej. Czy spojrzałbyś na to pytanie i jak będziesz wiedział o co kaman poproszę Cię o odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.