Skocz do zawartości

[Linki] Jagwire

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Koledzy, pomóżcie mi dobrać linki do przerzutek i hamulca firmy Jagwire. Rower to Spec Sirrus Sport. Hamulce V-Brake, obie przerzutki XT. Na allegro jest tych modeli bardzo dużo od mountain elite, przez road elite i mountain pro, road pro xl, ripcord, universal sport, universal sport xl Chce kupic taki komplet w zestawach w wybranym kolorze. Dziękuje z góry!

Napisano

dzięki, a moglbys dodac 2-3 zdania dlaczego? i co oznacza reszta?

Napisano

Ripcord to jest właśnie system uszczelnionych pancerzy z teflonowanymi linkami do MTB. Miałem taki zestaw i bardzo dobrze działał. Musisz tylko znaleźć zestaw przerzutkowy i hamulcowy. Reszty nie znam ale taki zestaw będzie dobry do Twojego roweru.

Napisano

dzięki kolego za odp. a może jeszcze ktoś będzie wiedział co to są te pozostałe "wynalazki"?

Napisano

Poprę kolegę wyżej :) Również posiadam Jagwire Ripcord i jest elegancko ;) Teraz to się nazywa Mountain Pro Shift do przerzutek i Mountain Pro Brake do hamulców.. Pozostałe zestawy różnią się zastosowanym pancerzem i oczywiście ceną... Wszystko masz na stronie producenta opisane jakie są różnice, ale ogólnie warto zainwestować (moim zdaniem).

Napisano

Dzięki kolego, czekając na odpowiedzi już się doczytałem i fakt w te ELITE nie będę się pchał. 500zł za kpl. linek to troszkę jednak przesada nawet, gdyby te linki ze złota były zrobione

Napisano

tak, wezmę te PRO (białe), jeszcze jakbym mógł mieć do Ciebie prośbę, w wątku napęd->linki gdzie tez pisałeś zadałem takie dodatkowe pytanie o piaście przedniej. Czy spojrzałbyś na to pytanie i jak będziesz wiedział o co kaman poproszę Cię o odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...