StarFighter Napisano 24 Kwietnia 2015 Napisano 24 Kwietnia 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie i bardzo smacznie Na mojej przerzutce Alivio znajduje się spinka blokująca śrubę mocującą do haka. Moje pytanie brzmi czy przed wkręceniem zdjąć tą spinkę czy też zamocować razem z nią przerzutkę bezpośrednio do haka. Obawiam się, że z tą spinką podkładka nie będzie przylegać idealnie do haka tylko zamiast na podkładce całość oprze się o hak właśnie na tej spince. Pozdro
tobo Napisano 24 Kwietnia 2015 Napisano 24 Kwietnia 2015 Zrób zdjęcie, bo nie wiem czym jest ta spinka.
StarFighter Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor Napisano 24 Kwietnia 2015 Czerwoną strzałką zaznaczona jest spinkablokująca podkładkę, różową podkładka
BikerLight Napisano 24 Kwietnia 2015 Napisano 24 Kwietnia 2015 Nie zdejmuj tego bo później bez znajomości pewnego triku nie złożysz ponownie przerzutki. Ta spinka blokuje oś B i sprężynę która jest w korpusie przerzutki. Przerzutkę wkręcasz w hak bez kombinowania.
StarFighter Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor Napisano 24 Kwietnia 2015 Tylko właśnie przez to zauważyłem, że podkładka nie jest dokładnie spasowana z hakiem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.