jaruone Napisano 19 Kwietnia 2015 Napisano 19 Kwietnia 2015 Witam, Czy ktoś zna ten sklep ?? Znalazłem w nim kilka tanich rzeczy - m.in. opony, i zastanawiam się czy nie jest to jakaś firma "krzak" - tym bardziej, że z tego co widzę wszystko na przedpłatę. Nie chciałbym nikogo oczerniać bezpodstawnie, tym bardziej , że przecież nic tam nie kupiłem, ale wolę zapytać , czy ktoś zna zanim kupię.
Mod Team Pixon Napisano 22 Kwietnia 2015 Mod Team Napisano 22 Kwietnia 2015 Ja jak coś sprzedaję też zwykle to robię na przedpłacie. Z prostego powodu, nie zamierzam płacić za paczkę w jedną i w drugą stronę w przypadku jak się kupujący rozmyśli.
FigoiFago Napisano 22 Kwietnia 2015 Napisano 22 Kwietnia 2015 W Zduńskiej Woli jestem przynajmniej raz w tygodniu. Podjadę pod adres który jest na stronie i zobaczę co tam jest.
jaruone Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Napisano 23 Kwietnia 2015 @FigoiFago - spoko, bo szukałem cen opon Continental CycloCross Speed 700x42C - ciężko dostać było ten rozmiar, wszyscy mieli powyżej 63 zł, a u nich całkiem przyzwoicie po niecałe 50 zł za szt., zacząłem szukać w sieci informacji o nich, jakiś opinii, rekomendacji i nic ... Pewnie jakiś mały lokalny sklep i czasem okazyjnie można by coś kupić w niezłej cenie , ale wolałem spytać czy ktoś nie zna.
FigoiFago Napisano 24 Kwietnia 2015 Napisano 24 Kwietnia 2015 Bylem tam dzisiaj i to jest normalny sklep rowerowy. Sa nawet wymienieni na stronie Unibike jako dystrybutor. Maja jeszcze kilka tych opon.
jaruone Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor Napisano 24 Kwietnia 2015 Dobrze wiedzieć - jakbym coś kupował u nich to dopiszę opinie - kontakt, czas realizacji itd.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.