kermitos Napisano 17 Kwietnia 2015 Napisano 17 Kwietnia 2015 Witam, Szybkie, głupie pytanie. Gdzie kupie takie śrubki do regulacji przerzutki? (przerzutka przednia Shimano Altus M310) Z góry dzięki za pomoc
Garlock Napisano 17 Kwietnia 2015 Napisano 17 Kwietnia 2015 Zmierz gwint (pewnie jest zwykły metryczny) i kup podobne w najbliższym sklepie ze śrubami (będą miały trochę większe łby, ale to nie przeszkadza), albo tzw. "robaczki" (nie mają łbów) albo poszukaj na najbliższym złomowisku starego roweru z przerzutka i wykręć z niej (pewnie Ci dadzą za darmo)
kermitos Napisano 17 Kwietnia 2015 Autor Napisano 17 Kwietnia 2015 Dzięki za pomoc. Kupiłem śrubki w sklepie ale łebki były trochę za duże i się nie mieściły, przeszukałem strych i znalazłem jedną z mniejszym łbem. Nie wygląda to za pięknie ale działa.
Gruff Napisano 17 Kwietnia 2015 Napisano 17 Kwietnia 2015 Jak potrzebuję jakieś nietypowe elementy z roweru, które nie wiem nawet czy bym dostał w sklepie [coś w stylu tych śrubek] to udaję się na złomowisko- zawsze są jakieś trupy rowerowe i bardzo często znajduję to czego mi potrzeba...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.