Markovsky Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 Siemka Od dłuższego czasu słyszę jak mi coś delikatnie obciera w okolicach kasety i jej osłonki . Chętnie bym ją ściągnął , jednak nie mam odpowiednich narzędzi żeby ściągnąć kasetę. Mógłby ktoś napisać jak to ściągnąć ( chodzi o osłonkę ) , albo jak to sami zrobiliście bo nie chce uszkodzić kasety. Dzięki za pomoc
jahoo84 Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 Musisz odkręcić kasetę, nie ma innego sposobu no chyba ze polamiesz osłonę na kole i wyciągniesz w kawałkach.
bobanr Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 Ja u siebie właśnie łamałem i nacinałem. Nacinałem nożem do tapet i wyłamywałem szczypcami. Dwie minuty roboty.
lucass1984 Napisano 17 Kwietnia 2015 Napisano 17 Kwietnia 2015 Osłonka jest zupełnie nie potrzebna i z racji jej jakości plastiku nie będzie stawiała dużego oporu. Kombinerki lub nożyk, minutka może dwie i gotowe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.