iniesta Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisano 14 Kwietnia 2015 Witam, Mam wielką prośbę. Potrzebuję kupić rower typu cross. Byłam w kilku sklepach i specjaliści doradzają takie modele jak : Dema Gaeta 3.0 Lappiere Cross lady 100 Z tego co czytalam na tym forum to swietnie wypada model kellys Agnes 2012. Z tego co widzialam na oficjalnej stronie kellys nie ma juz modeli Agnes. Czy moglabym prosić Was o pomoc. Nie znam sie na tych tematach osprzetu itp. Chcialaby na rower przeznaczyc max 1800-1900 zł. Czy jest teraz jakiś model, który warto polecić ? Nie chcialabym przeplacac, tylko kupic najlepsze mozliwe rozwiazanie. Pozdrawiam
cienkun Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisano 14 Kwietnia 2015 Oba są bardzo kiepskie. Zaproponuję Ci Unibike albo Lazaro Obydwa są lepsze pod prawie każdym względem, a Lazaro dodatkowo jest tańszy. Unibike trochę droższy. Lub Romet - również o niebo lepszy. edit Tylko że ten romet będzie dla Ciebie za mały. Przepraszam. Nie zwróciłem uwagi na Twój wzrost.
iniesta Napisano 14 Kwietnia 2015 Autor Napisano 14 Kwietnia 2015 Dziękuję za odpowiedz. No właśnie jeśli chodzi o temat Lazaro to czy ktoś coś więcej może powiedziec na temat tej firmy ? Nie mogę znalezć ich oficjalnej strony, a to już dziwnie wygląda... Jak oceniacie tą markę ? Cena i wygląd tego roweru wygląda obiecująco. Czy poza tym unibike oraz lazaro jest cos jeszcze wartego uwagi ?
cienkun Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisano 14 Kwietnia 2015 Czy poza tym unibike oraz lazaro jest cos jeszcze wartego uwagi ? Nic mi nie przychodzi do głowy. No właśnie jeśli chodzi o temat Lazaro to czy ktoś coś więcej może powiedziec na temat tej firmy ? Nie mogę znalezć ich oficjalnej strony, a to już dziwnie wygląda... Jak oceniacie tą markę ? Rowery Lazaro, Kands i jeszcze kilka marek, są produkowane przez firmę Transrower na zlecenie różnych sprzedawców i są dostępne niemal wyłącznie przez allegro, (stąd taka dobra cena) Jest to hit cenowy ostatnich kilku lat i bije niemal całą konkurencję na głowę w kategorii cena - jakość. Jeżeli poczytasz forum, zauważysz, że i tutaj mają niezłą opinię.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.