Skocz do zawartości

[Do 1100] Rower miejski dla kobiety

Rikko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Stanąłem przed nie lada wyzwaniem. Otóż postanowiłem kupić wraz ze swoją kobietką rower dla niej. Rower ten ma służyć do tego aby dojechać do pracy a także do przejażdżek z dzieckiem na bagażniku. W sumie dziewczynka ma 6 lat ale lubi bardzo jechać wraz z mamą niż sama. Fantazja dziecka. Dogodzić należy. : )
Dziś odbyliśmy spacer i znaleźliśmy rower, który mógłby zawalczyć o miejsce w garażu. Chodzi o ten model:
http://www.greenbike.pl/rower-goetze-promenade-2015-p-1773.html
Tak jak w rowerach MTB mógłbym coś wybrać, tak jeśli chodzi o takie rowery totalnie nie mam pojęcia na co zwracać uwagę. Przede wszystkim chciałem aby rower był w miarę możliwości lekki. Ten akurat po podniesieniu nie był taki zł, w porównaniu z innymi rowerami za 500 zł mógłbym powiedzieć, że bardzo lekki. Czy znajdzie się ktoś, kto mógłby coś doradzić. Może zwrócić uwagę na inny rower innych firm? Zresztą cóż to za firma Goetze? Pierwszy raz się spotkałem.
Oczywiście zdaję sobie sprawę, że cena jaką chcemy przeznaczyć nie jest wysoka. Ale myślę, że już za te pieniądze możemy dostać coś przynajmniej dobrego. Oczywiście spotkałem się z ludźmi, którzy mi mówili "Idźcie do media expert, tam za 300 zł. kupisz ładny rowerek". Szczerze? Nie wiedziałem co odpowiedzieć, bo to jednak trochę przesada. Szczerze wątpię w jakość roweru za 300 zł. A za 1100? Co myślicie? Dajcie jakąś wskazówkę. : )
Pozdrawiam, Ark.

Napisano

Bardzo ładny ten romet. Niestety nigdzie u mnie w okolicy nie ma salonu z rowerami tej marki. Dzięki za odpowiedź! : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...