Skocz do zawartości

[2000] Kross Evado 4.0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gratis akcesoria o wartości 300 zł - tak jakby bon na 300 zł :teehee: A rower warto... Jeśli dobrze kojarzę sklep to jeszcze niedawno był tam Evado 5.0 z 2013 roku w podobnej cenie i to dopiero była okazja :thumbsup:

Napisano

Place 2100zł. Dostaję rower i wybieram sobie akcesoria o wartości 300zł, które są gratis. Place  tylko za rower 2100.

Czyli według was sam rower i jego osprzet są warte 2100, tak?   Do wczoraj bylem nastawiony na zakup Lazaro lub maestro a teraz mam dylemat:)   Jutro jade na zakupy i w koncu trzeba dokonac męskiego wyboru :)))

Napisano

Ahaa no to teraz kumam :thanks: . Kolega trochę nie po polsku napisał albo ja już za dużo wypiłem

Bierz chłopie tego krossa póki Cię nikt nie uprzedzi. Do kands i lazaro to nie ma co porównywać.

Napisano

Teraz to się trochę sytuacja zmienia osobiście wolałbym tego kend maestro z 2015 roku za 1700 i od siebie wyłożyć te 300-400zł na akcesoria wyjdzie na to samo. Kends ma trochę lepszy amor i przerzutki. Ale to moje osobiste zdanie. Kupując krossa płacisz za markę na ramie bo to teraz "europejska" marka.

Chociaż pewnie lepiej by było z gwarancją w razie czego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...