Tomek456 Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 Witam . Dzis słyszymy ile kradzieży rowerów z piwnic. Znacie jakis "elektorniczny" tani sposob ,aby zabezpieczyc rower który znajduje się w piwnicy? Taki, aby zadzialal - poinformowal mnie w momencie gdy ktos go "ruszy" ... Wiem ,moze to głupie pytanie ,ale kto pyta nie bładzi A może lepiej go dobrze przypiąć gdzies do rury ?
drezyna Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 na forum jest sporo takich tematów http://www.forumrowerowe.org/index.php?s=057037d4bf6f3ee2bdda9e7c2b1c3ba1&app=googlecse#gsc.tab=0&gsc.q=Zabezpieczenie%20roweru%20w%20piwnicy
PanRowerek Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 Siemka. Po pierwsze tematy powinny być w nawiasie np.: [zabezpieczenie] Zabezpieczenie roweru w piwnicy . Po drugie tak jak mówił @crust temat kiedyś tam był poruszany. Po trzecie sam jestem ciekawy czy jest gdzieś coś takiego ala alarm działający na poruszenie roweru. Szłoby go ukryć np. w trobie pod ramą, albo torbie podsiodłowej. Pozdrawiam i życzę aby twego roweru nigdy nie tkneły czyjeś lepkie łapy.
Ychu Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 Może takie coś? Tak na serio było już kilka tematów o zabezpieczeniu roweru. Mój stoi w tzw. "szałerku" Oparty o ścianę , ale na noc oczywiście kluczę tam drzwi (kłódką).
PanRowerek Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 Cześć. Fajny pomysł @Ychu z tym ostrzeżeniem dla złodzieja. Pozdrawiam.
Tomek456 Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Napisano 5 Kwietnia 2015 Tak , to prawda, kilka tematow wlasnie czytalem . Sporo jest o lancuchach , kotwicach itd. Moze faktycznie lepiej go w piwnicy nie trzymac,ale jak byloby takie niewielkie urzadzenie ( jakis lokalizatorek) ...czytalem cos o GSM alarm , moze to byloby rozwiazanie? Jeszcze poczytam , moze ktos cos doradzi .
Mod Team Puklus Napisano 5 Kwietnia 2015 Mod Team Napisano 5 Kwietnia 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.