Skocz do zawartości

[do 2500zł] rower MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ten cube też ma powietrzny amorek. Nowy kosztował 4000 zł więc się nawet opłaca zależy jaki jest jego dokładny stan techniczny.

Osobiście polecił bym Ci nowy rower na gorszym osprzęcie niż używkę bo nigdy nie wiadomo co przeżyła

Napisano

a porównując cuba z tym rowerkiem MTB 27,5 SILVERBACK SLADE 2 XT RAIDON WYPRZEDAŻ !! - 4744291677 - oficjalne archiwum allegro który wypada lepiej ?
Cube ma niższej klasy amortyzator, napęd podobny prócz tylnej przerzutki, klasę niżej hamulce i słabsze koła i jest używany <_<
Napisano

Chyba kupię tego canyona, szkoda że nie ma amortyzatora powietznego ale ogólnie mi się podoba.Byłem oglądać Silvera tylko on kosztuje prawie 3k a ja nie wiem czy uda mi się uzbierać 2560 ;D

Napisano

Jest to mój pierwszy amortyator powietrzny, ale w porównaniu do sprężynowego jeździ się o wiele lepiej. Ciśnienia jeszcze nie ustawiałem. Daniu dałem za niego 3350zl

Napisano

Ciśnienie musisz ustawić konieczne pod swoją masę, bo jeśli tego nie zrobisz to amortyzator nie będzie pracował prawidłowo i nie wykorzystasz jego możliwości. Kup pompkę do amortyzatora albo podjedź do serwisu rowerowego, tam za darmo ustawią Ci odpowiednie ciśnienie. Odnośnie pompki ja mam Beto MP-002 i jestem bardzo zadowolony, spełnia swoje zadanie idealnie.

http://allegro.pl/mocna-pompka-beto-do-amortyzatorow-mp-002-alu-i5012413794.html

Nawet stąd zamawiałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...