Oscustom Napisano 13 Marca 2015 Napisano 13 Marca 2015 Witam Mam problem z doborem sterów. Zawiozłem ostatnio rower do złożenia do serwisu i powiedzieli mi, że stery, które zakupiłem nie pasują do ramy. I tu pytanie do was. Czy ktoś z was jest w posiadaniu roweru Trek superfly 5 z 2014r i wymieniał stery lub wie jakie tam idą. ?? Stery muszą być półzinegrowane i taperowane. Z góry dzięki za odpowiedź
Mod Team michuuu Napisano 13 Marca 2015 Mod Team Napisano 13 Marca 2015 Stery muszą być półzinegrowane i taperowane. No to co jeszcze chcesz wiedzieć?
tobo Napisano 13 Marca 2015 Napisano 13 Marca 2015 To że łożysko dolne łożysku "taperowanemu" nierówne Górne to 41 mm, dolne jak będę miał możliwość to sprawdzę.
OdiLV4 Napisano 13 Marca 2015 Napisano 13 Marca 2015 Stery muszą być półzinegrowane i taperowane. Stery muszą być zintegrowane i tapered. Stery półzintegrowane to nie zintegrowane, dlatego nie pasowały.
Oscustom Napisano 14 Marca 2015 Autor Napisano 14 Marca 2015 OdiLV4 dzwoniłem do chłopaków z Bielska Białej i powiedzieli mi, ze półzinegrowane i mieli rację. W serwisie okazało się, że górne nie pasowało.
OdiLV4 Napisano 14 Marca 2015 Napisano 14 Marca 2015 To dziwne, bo w specyfikacji na stronie treka sa podane zintegrowane FSA.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.