waldekgot Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 sigma base 400 jak ustawić by pokazywał dzienny dystans i czas , pokazuje tylko całkowity i nie wiem jak zmienić ?
sabZIRO Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 o ile wiem to tam się nic nie ustawia wciskasz guzik i przełączasz funkcje.. a tu masz manual jak coś... http://www.predaj-bicyklov.sk/navody_sk/BC_400.pdf a może jest uszkodzony przycisk i nie działa jak wciskasz??
waldekgot Napisano 25 Lutego 2015 Autor Napisano 25 Lutego 2015 No właśnie nic nie ustawiałem , przycisk jak wciskam to przełącza miedzy dystansem całkowitym a czasem całkowitym
sabZIRO Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 a to nowy, czy używany licznik? .. i jeszcze pytanie - czy tam po drodze zegar Ci się nie wyświetla? Bo on powinien mieć funkcje: Aktualną prędkość. Pokonany dzienny dystans. Całkowity pokonany dystans. Czas wycieczki. Aktualny czas, czyli zegar. Tam nie ma wielkiej filozofii.. to bardzo prosty licznik i w ustawieniach to możesz jedynie pozmieniać średnicę koła, godzinę, język i totale dla dysnansu i czasu pewnie.
waldekgot Napisano 25 Lutego 2015 Autor Napisano 25 Lutego 2015 nowy ze sklepu , poczekaj bo teraz czytam tą instrukcję od Ciebie (moja zaginęła) i nic nie jest napisane czy te funkcje mają się same automatycznie przełączać co parę sekund między całkowitym czasem a dziennym (tak gdzieś wyczytałem) czy po prostu trzeba to resetować i niema tego przełączania ? w opisach piszą automatyczne przewijanie funkcji
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.