Matief Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 61, 73 km ze średnią 23,47 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Dopiero pierwszy tysiąc w roku pękł...a myslałem, ze szybciej pójdzie w tym roku...ogólnie trochekręcenia po mieście za zakupami itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Lekkie krecenie 2h wieczorkiem po 20km/h bo nie chcialem byc caky uchlapany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 2 godzinki szosy na wieczór - fajny klimat i pogoda, bo powietrze było super po burzy i ulewie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Dzisiaj 25km i pospawałem samodzielnie ramę w moim giancie bo dostrzegłem dzisiaj pęknięcie zobaczymy co z tego będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Dziś:69 km ze średnią 26,2 km/h Przed chwilą dostałem telefon od jednego z kolegów z którym dziś kręciłem,jakieś 30 minut po tym jak się rozstaliśmy miał poważny wypadek:kolano spuchnięte,coś z bakiem+rana na głowie..rower połamany.Wina kierowcy L'ki-wymuszenie pierwszeństwa na skrzyżowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Podoba mi się ta historia ! Polatałem po stawach , miałem z 50 km nagle pijany pajac mi wbiegł pod koła ... Ja na lewo w stronę słupa , naszczęście założyłem dzisiaj zacisk ( alivio 2015 bo deorka 596 się urwała , polecam ) wdusiłem klamkę to mnie przerzuciło ... poskładałem się wkur... na cały świat gdy nagle podchodzi ten chlejus i mówi , że w ramach przeprosin mi piwo da ... Wziąłem piwo i pojechałem .. Co się stało ? Zyskałem piwerko i ryskę na nowej kierze w anodzie ... Haha, jakieś wykopki urządzasz chyba A z Twojej historii przeczytałam, że "pijany zając" Ci wbiegł. Może to dlatego, że jak jeżdżę sobie wzdłuż Wisły to bardzo często widuję zające, czasem się z nimi ścigam nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Wczoraj spokojna jazda z narzeczoną. Dystans trochę ponad 46 km. Dziwne dźwięki tylnego koła ogarnąłem dociągając delikatnie kilka luźnych szprych. Pomogło. Koło nie wykazuje widocznego mocnego bicia. Natomiast wczoraj w Kellysie mojej narzeczonej chyba odkręciła prawa miska suportu. Edytowane 9 Lipca 2015 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 98,7 km, avs 30,3 km/h w sporym wietrze. W sumie piękna pogoda, ale ten wiatr mnie umęczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominium Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 71km, średnia 27,3. Boczny wiatr mnie dziś utwierdził, że kask warto mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Dziś tak wieje że o jeździe rowerem , która da przyjemność można pomarzyć [emoji57] Korzystając z okazji dokręciłem prawą miskę suportu w Kellysie mojej narzeczonej. Po urlopie suport idzie do wymiany. Nie podoba mi się przerwa między miską, a mufą która ma ok 4 mm. Edytowane 9 Lipca 2015 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Jutro planuję zdjąć przednią przerzutkę i porządnie wyczyścić oraz nasmarować bo już mnie denerwuje. Raz wrzucam z 2 na 3 jest dobrze a raz łańcuch wchodzi na osłonę korby. Dziś sprawdziłem luzy na łożyskach , amorku , wyczyściłem napęd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 (edytowane) Dziś rano zamontowałem nowe gripy w rowerze mojej "żony", wyczyściłem i nasmarowałem łańcuch. Niestety rower cały dzień przestał, bo właścicielkę coś rozłożyło i jeździć musiałem sam. Po południu pokręciłem trochę po okolicy. Dystans ok. 56 km przy silnym wietrze. Wydaję mi się, że dziś wiało bardziej niż wczoraj. Wg. komunikatu RSO prędkość wiatru wynosiła 11 - 16 m/s a w porywach nawet do 22 m/s. Wg. endo wiało z prędkością ok. 50 km/h. Momentami ciężko było na siodle się utrzymać [emoji57] Edytowane 10 Lipca 2015 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Dziś: 86,8 km ze średnią 29,1 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GorskiSeba Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Dziś już po 55km. Wieczorem ma być więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweuszek Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Z samego rana 80 km ze średnią 29 km/h - po obiadku jeszcze coś DOKRĘCĘ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matief Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Wczoraj skromnie bo tylko 56 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweuszek Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Z samego rana 80 km ze średnią 29 km/h - po obiadku jeszcze coś DOKRĘCĘ .A żona dziś sama ... 107 km pojechała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Dzisiaj 37km po okolicy i pomalowałem kawałek ramy po ostatnim spawaniu mojego gianta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 47,5 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Dziś:100,4 km ze średnią 31,1 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zygi83 Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 134km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Dziś fajna pogoda i wspólnie z narzeczoną pojeżdżone -90 km :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweuszek Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 A żona dziś sama ... 107 km pojechała .Po obiadku, razem z żoną, DOKRĘCONE jeszcze 60 km ... czyli łącznie dziś ja 140 km a żona 170 km. Mówiąc krótko - przegrałem [emoji20] . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweuszek Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Dziś przed obiadkiem rodzinnie - razem z żoną 90 km ze średnią 28,5 km/h. Zastanawiam się, co moja żona bierze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi