Skocz do zawartości

[telefon]Sluchawka na rower

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja używam firmowych słuchawek z mikrofonem na kabelku od S4 i wszystko jest ok :)

BT to dla mnie przerost formy nad treścią...zwykłe słuchawki lepiej się trzymają, muzyczki można posłuchać, oraz otrzymac komunikat od endomondo ;)

pozdro

Napisano

Przez rok i parę dni używałem Jabra Sport, dawały radę. Dźwięk przystępny, spójne z Endomondo i smartfonami. Niestety nie polecę ich, ponieważ padła mi jedna słuchawka po, wcześniej wspomnianym roku i paru dniach, a okazało się, że są objęte 12 miesięczną gwarancją.

Aktualnie do rozmów używam jak Leniu kompletu S4. 

Napisano

Często zdarza się tak, że wszelkie usterki mają miejsce krótko po upływie terminu gwarancji. Z moim laptopem było bardzo podobnie - gwarancja na dwa lata i w niedługim czasie jej po upływie zaczęły się problemy z ekranem. Na szczęście kasjerka podczas zakupu zapytała, czy nie chcę przedłużyć sobie gwarancji, bo często jest taki problem, o którym wspomniał TheGie, więc w moim przypadku się "upiekło".

Napisano

Ja od jakiegosczasu jeżdzę ze słuchawkaimi ostatnio ze standardowymi HTC... i wszystko ok... chocw taki wietrzny dzień bywa czasem że szumi ale jak uda się odpowiednio włożyć mikrofon przy kołnierzu to jest nieźle... w ormanle dni bez wichury... jest super... no chyba,z ę ktoś pędzi jak szalony, co podczas rozmowy nie jest też zbytnio wskazane ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...