Gość Napisano 17 Lutego 2015 Napisano 17 Lutego 2015 Tak sobie pomyślałem, ze przydałaby się słuchawka BT albo inna na rower. Chyba BT byłaby najlepsza, bo przydałaby się także w samochodzie? Mam Samsunga Ace 2, więc tak sobie myślę, że Samsung HM-300 byłaby dobrym rozwiązaniem http://www.euro.com.pl/zestawy-sluchawkowe/samsung-hm-1300.bhtml#opis
robertrobert1 Napisano 17 Lutego 2015 Napisano 17 Lutego 2015 Niestety ale słuchawka na rowerze jest kompletnie nie przydatna. Pęd wiatru skutecznie wciska się w mikrofon i zaburza czystość dżwięku. Trzeba i tak się zatrzymać i jeszcze osłonić mikrofon.
Leniu Napisano 17 Lutego 2015 Napisano 17 Lutego 2015 ja używam firmowych słuchawek z mikrofonem na kabelku od S4 i wszystko jest ok BT to dla mnie przerost formy nad treścią...zwykłe słuchawki lepiej się trzymają, muzyczki można posłuchać, oraz otrzymac komunikat od endomondo pozdro
TheGie Napisano 17 Lutego 2015 Napisano 17 Lutego 2015 Przez rok i parę dni używałem Jabra Sport, dawały radę. Dźwięk przystępny, spójne z Endomondo i smartfonami. Niestety nie polecę ich, ponieważ padła mi jedna słuchawka po, wcześniej wspomnianym roku i paru dniach, a okazało się, że są objęte 12 miesięczną gwarancją.Aktualnie do rozmów używam jak Leniu kompletu S4.
Cosoro Napisano 17 Lutego 2015 Napisano 17 Lutego 2015 Często zdarza się tak, że wszelkie usterki mają miejsce krótko po upływie terminu gwarancji. Z moim laptopem było bardzo podobnie - gwarancja na dwa lata i w niedługim czasie jej po upływie zaczęły się problemy z ekranem. Na szczęście kasjerka podczas zakupu zapytała, czy nie chcę przedłużyć sobie gwarancji, bo często jest taki problem, o którym wspomniał TheGie, więc w moim przypadku się "upiekło".
Sansei6 Napisano 17 Lutego 2015 Napisano 17 Lutego 2015 Ja od jakiegosczasu jeżdzę ze słuchawkaimi ostatnio ze standardowymi HTC... i wszystko ok... chocw taki wietrzny dzień bywa czasem że szumi ale jak uda się odpowiednio włożyć mikrofon przy kołnierzu to jest nieźle... w ormanle dni bez wichury... jest super... no chyba,z ę ktoś pędzi jak szalony, co podczas rozmowy nie jest też zbytnio wskazane
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.