osiek Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 Witam Powoli przymierzam się do zakupu nowego roweru. Rowerem jężdzę głównie po drogach polnych, leśnych, trochę po szosach. Nie są to drogi ekstremalnie trudne, ale zdarzają sie dziury, wyboje, błoto itp. Dodam że do tej pory (mam 26 lat) jeździłem na zwykłym "góralu" który ma już około 13 lat ;] Wymieniałem w nim oczywiście sporo rzeczy, jednak ogólnie jego stan jak na wiek jest bardzo dobry. przerzutki działają w miarę ładnie, jeździ się przyjemnie. Problem z chamulcami, ciągła regulacja itp, jednak nie ma tragedii. Ogólnie jestem z niego bardzo zadowolony. Zrobiłem nim masę kilometrów. Szanowałem rower, tak jak to robić się powinno, czyściłem, smarowałem lecz na pewno nie oszczędzałem ! Nie pamietam ile kosztował gdy go kupowałem jednak nie był to jakiś super wypas. Mam 180 cm wzrostu, ważę około 65 kilo (waga się zmienia w raz z porą roku, jednak są to minimalne zmiany ;] ) Generalnie interesuje mnie czy w ofercie Krossa znajdzie sie coś ciekawego w tym przedziale cenowym. Nie ukrywam że ich rowery po prostu mi się podobają. Poza tym chciałbym mieć pomoc na miejscu. A tak się składa że w mojej "wiosce" znajduję się jeden sklep rowerowy który akurat z krossem współpracuję. Poczytałem trochę o ich rowerach i jak to zwykle bywa, opinie są przeróżne. Proszę o ile to możliwe polecić mi coś z ich ofery. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.