lukeps Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 Do sprzedania cały napęd SLX, do tego koła MAVIC, Hamulcehttp://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=6108483Potwierdzam, że wszystko zadbane i w super stanie do tego cena do dogadania.Praktycznie zawsze wszędzie razem co możecie sprawdzić po fotkach z mojego blogu i galerii.Polecam.
lukeps Napisano 8 Lutego 2015 Autor Napisano 8 Lutego 2015 jaka dlugosc przewodow ? Numer podany w ogoszeniu.Dzwoń
lukeps Napisano 8 Lutego 2015 Autor Napisano 8 Lutego 2015 i co mi powiesz zadzwon pozniej bo zmierze ? Ja Ci nic nie powiem bo to nie do mnie telefon...
grzesiowu Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 a to na allegro to wystawiasz Ty czy prawdziwy waciciel?
lukeps Napisano 11 Lutego 2015 Autor Napisano 11 Lutego 2015 a to na allegro to wystawiasz Ty czy prawdziwy waciciel? Kolega z pracy
Mod Team mrmorty Napisano 21 Lutego 2015 Mod Team Napisano 21 Lutego 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.