Skocz do zawartości

[Oświetlenie] Zestaw przód i tył

Luigi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć. Szukam oświetlenia do swojego roweru. Jazda głównie las i szosy. Do wydania mam 200 zł. Proszę o jakieś propozycje i porady. Pozdrower.

Napisano

Kolega dobrze ci podpowiada, spraw  sobie na przód jakiegoś Convoy   fajnie to świeci, w prawdzie nie mam ale widziałem i bardzo fajne światło tylko bierz z optyką rozpraszającą szerzej światło jeśli to ma być 1 lampka na kierze, na tył  mam i polecam też  WALLE,  kupiłem do domu do 3 rowerów, inna fajna lampka to SMART Superflash - brat ma i też z daleka bardzo dobrze jest się widocznym

Napisano

przy twoim budżecie to nie poszalejesz, a Convoy będzie miał nie wiem, około 700-900LM może,  trzeba tylko reflektor wziąć co szerzej świeci.I dobrze jest mieć żeby dobrze lampke ustawić na środek świecenia uchwyt obrotowy 360'  co są na allegro,  lub z eBay, DX.com można kupić za 1-2$  sam kupowałem z Chin.
 Jak chcesz  szeroko to z 450zł na Magicshine MJ-872 i już jeździsz w nocy jak w dzień - mam i super sprzęcior :D  A jedyne głosy ludzi gdy przejeżdżasz:  O k***a  jak świeci,  albo gdy jadę nawet na najniższym trybie to i tak mówią ale masz długie :D  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...