beskid Napisano 31 Stycznia 2015 Napisano 31 Stycznia 2015 Kwestii jakoby Kellys był szybszy w trudnym terenie od Flite nie ma co komentować bo to świadczy o kłamliwym podejściu sprzedawcy do klienta. Można wymyślić inną bajkę i wciskać lepszy kit jak się chce sprzedać produkt bo jest na czym. Kellys jest dla mnie wręcz odpychającą marką właśnie przez takie zagrania ala kolorki czy kształty ram. Do tego bajerka w kierunku klienta w stylu korba XT a reszta parch albo fajnie wyglądające koła. Ale skoro podobają się kolory to nic nie poradzimy.
ziulas Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Napisano 31 Stycznia 2015 Kolory się podobają ale jak zaznaczyłem wcześniej nie chodzi mi o kolory tylko dobry sprzęt z którego będę zadowolony. Dlatego umieściłem ten wątek aby się poradzić doświadczonych forumowiczów, bo sam niestety niewiele się znam na temat rowerów. Przedstawiłem całą sytuację ze sprzedawcą aby ocenili ja fachowcy i osoby którzy maja wiedzę na ten temat P.S. Odnośnie kolorów ramę można przecież przemalować bądź obkleić tak jak się chce Mam znajomych którzy by mi w tym pomogli
rodszyld69 Napisano 31 Stycznia 2015 Napisano 31 Stycznia 2015 Do tego bajerka w kierunku klienta w stylu korba XT W tym przypadku jest to korba KLS ale Kellys się ceni, przecież płacą swoim pracownikom w ojro
beskid Napisano 31 Stycznia 2015 Napisano 31 Stycznia 2015 @Rulez dał Ci świetną propozycję właściwie bez słabych punktów poza piastami. Druga to ten Rambler z Epiconem jeszcze lepsza i kolorowa jest. @rodszyld tak ale były jak wiesz propozycje za powiedzmy 3,5k z taką właśnie korbą. Aby się cenić trzeba mieć czym a ja tego tutaj nie widzę. Co do ojro to coś w tym jest bo już Czesi mają ciekawszą ofertę.
ziulas Napisano 2 Lutego 2015 Autor Napisano 2 Lutego 2015 Dziękuje wszystkim za zainteresowaniem moim problemem, pomocą w wyborze i doradztwem. Teraz muszę dokładnie wszystko przemyśleć, przeanalizować i przekalkulować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.