tomiz1 Napisano 24 Stycznia 2015 Napisano 24 Stycznia 2015 Witam.Bardzo proszę o wycenę. Rower zakupiony jako używany w 2012 r.Posiada on kilka defektów:-klocki wymagają wymiany (względnie wraz z tarczami); -za niedługo wymiany będzie wymagać kaseta + łańcuch + zębatki korby; -brak jednej dźwigni zacisku DT RWS (trzeba sobie zdemontować z koła przedniego by odkręcić tył);Oczywiście rower posiada typowe otarcia np. od pancerzy. Ile mogę za niego "wołać"? Brake (Front): (Hamulec przedni) - Magura Marta SL Magnesium + Magura SL 180mmBrake (Rear): (Hamulec tylny) - Magura Marta SL Magnesium + Magura SL 180mm Cassette: (Kaseta) - Sram X0 9rz.Chain: (łańcuch) - Shimano HG53Crankset: (Korby) - Truvativ Noir 3.3Derlr (Front): (Przerzutka przednia) - Shimano XT E-TypeDerlr (Rear): (Przerzutka tylna) - Sram X0 9rz.Fork: (Widelec) - Rock Shox SID Team DualAir 80/100mmFrame: (Rama) - Simplon Gravity 2010 - carbonHandlebar: (Kierownica) - Simplon BAR OSX 620Seat: (Siodło) - San Marco Ponza Carbon StealSeatpost: (Sztyca) - Lite Rode 2 aluShifters: (Manetki) - Sram X0 Gripshift 3x9Skewers: (Zaciski koł) - DT RWSTire: - Geax Saguaro 2.0 kevlarWheel Front: (Koło przednie)-Hub: (Piasta) - DT 240s-Rim: (Obręcz) - DT 4.2dWheel Rear: (Koło tylne)-Hub: (Piasta) - DT 240s-Rim: (Obręcz) - DT 4.2d Po zdjęcia odsyłam do garażu (foto lekko nieaktualne - stare opony)Foto: http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/3077-simplon-gravity/?tab=images Z góry dziękuję.Tomek
tomiz1 Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Napisano 24 Stycznia 2015 Dwa lata temu zakupiłem go za 5,500. Obawiam się, że zużycie napędu oraz klocków i tarcz bardziej obniży wartość. Czekam na więcej opinii.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.