sp6huk Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Witam. Mam problem z nowymi pedałami Authora APD-427, a właściwie to z jednym prawym. Nówki sztuki dopiero co kupione, nakręcone około 200 km. Z prawego pedała zaczął wychodzić smar. Dam radę to naprawić sam, czy słać na reklamację do producenta ? W linku daję zdjęcie: http://images67.fotosik.pl/430/ab4de006e92385ca.jpg
kazujama Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 Może fabrycznie było za dużo napakowane smaru i podczas kręcenia po prostu go wypchnęło [emoji6]
BikerLight Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 @@sp6huk, To nie ten dział i bym radził donieść sam na siebie Moderacji w celu przeniesienia. Poza tym uważam tak jak Przedmówca - za dużo smaru dała fabryka i został po pewnym czasie wyciśnięty. Wytrzeć i jeździć dalej jeśli nic nie strzela i nie ma luzu
AdaskoKross Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 · Ukryte przez Maniak, 7 Grudnia 2014 - o handlu jest giełda i PW Ukryte przez Maniak, 7 Grudnia 2014 - o handlu jest giełda i PW Jak śmigasz sportowo to kup spd . A jak nie to Jakieś VP na maszynowych łożyskach :-) Mam na sprzedasz jak coś :-)
Budzik1502 Napisano 25 Kwietnia 2015 Napisano 25 Kwietnia 2015 Witam , odświeżę trochę temat. U mnie jakiś czas temu też zaczął wydostawać się na zewnątrz smar i myślałem że jest go po prostu za dużo. Ale niestety łożysko zaczęło padać. Zrobił się lekki luz i podczas pedałowania "strzela". Mam pytanie, ktoś może już serwisował ten model pedałów ?? Nie wiem czy tam łożyska są wymienne. Nie bardzo wiem jak się do nich dostać ... Pozdrawiam
mklos1 Napisano 25 Kwietnia 2015 Napisano 25 Kwietnia 2015 Tym co smar wychodzi.... Cieszcie się, ze wychodzi. Oznacza to, że producent nie szczędził smaru. Lepiej żeby wyciekło, niżby miało być za mało i łożyska jechałyby na sucho.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.