Skocz do zawartości

[mostek] reklamować?

lukas1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie ,

Chcialbym sie was doradzic, mianowice , dzis odebralem zamowiony z chainreactioncycles mostek 

ANSWER ROVE AM bialy.

co zauwazylem to to ze krawedzie na przedniej plytce i nie tylko wygladaja troche nie tak jak powinny

i teraz czy powinienem to reklamowac czy uzyc troszke papieru sciernego jak instruuja przy mocowaniu kierownicy( karbonowej)

I tu sie boje bo wlanie kupilem nie tania kere i boje sie aby ten mostek jej nie sponiewieral

IMAG0849_zps48338687.jpg

IMAG0852_zps6266c66f.jpg

IMAG0851_zps8d6ecea3.jpg

bede uzywal tez pasty finishline firbre grip

Napisano

jako nowke i jeszcze taki opis w sklepie

6066 forged post CNC machined
- this ain’t no Taiwan off the shelf POS!

• Mod Team
Napisano

Spakuj, odeślij, a w tym samym czasie skontaktuj się z nimi e-mailem, wysyłając te fotki, z prośbą o wymianę na nie uszkodzony oraz zwrot kosztów za przesyłkę.

Napisano

Wymieniaj, wygląda jak używka i to wcale nie pierwszej świeżości

Napisano

Nie uzywka, tylko fatalne wykonanie.

Na terenie UK nie ma problemu, darmowe zwroty.

Napisz do nich jaka maja procedure w przypadku wyslania poza teren UK uszkodzonego produktu.

Napisano

Wygląda bardzo profesjonalnie to wykonanie :) Może jednak powinni skorzystać z azjatyckiego noł hał?

Możesz też skrobnąć maila do producenta z zapytaniem o to jak dba o jakość swoich produktów.

Napisano

tez to chcialem odrazu zrobic al enie wytrzymalem , bo i tak byla obnizka 70% i dodatkowo starnut, 2 podkladki answer i gorna zaslepka do sterow answer.

Uzylem takiej takniny ze scierniwem malutkim, cos ala papier scierny i tez wszystkie niroenosci to byla farba na krewedzi idsolownie po lekkim poglaskaniu wygladalo i uczucie pod palcem bylo jak miodzio.

Potrzebowalem mostek bo moja bacny to nie mtb tylko drogowy i za krotki i za delikantny, jak sobie terz znow wyobrazilem czekanie i bycie z tym niepasujacym, lub bycie uziemionym, plus duzo obnizka zadecydowaly ze dopiescilem to sam.

Uzywka to nie jest bo widac po powierzchni i op gwintach

po poludniu wstawie fotko bo terz moim zdaniem wygllada zabojczo :-) w porownaniu z jego mini poprzednikiem :-)

Napisano · Ukryte przez Pixon, 27 Listopada 2014 - Brak powodu
Ukryte przez Pixon, 27 Listopada 2014 - Brak powodu

Napisz ostatni post jeszcze raz, po polsku.

meila do produzenta juz wyslalem jak i do sklepu :--)

Napisz ostatni post jeszcze raz, po polsku.

dlaczego zawsze masz problem z moim jezykiem? jakies problemy ze zrozumieniem masz czy co , czy siedzac wnorwegi zapomnailes czytac po polsku , to zepare literowek mam zrobionych bo jestem ciagle zaganiany w pracy przy projektasch i pisze bardzo szybko i zdarzy mi sie zjesc jakies litery.

Szczerze mówiąc to nie interesuje mnie dlaczego nie chce Ci się pisać poprawnie po polsku. Regulamin forum czytałeś? Co to jest np wnorwegia? Albo zepara?

Ja też pracuję co nie znaczy, że uznaję to za powód do okazywania braku szacunku innym użytkownikom forum.

Pomóc Ci w inny sposób poprawić jakość wypowiedzi?

Braku szacunku??? dobre brzmisz jak moja poprzednia zona, wez sie do pracy czlowieku to niebedziesz mial czasu na bzdury , bo czy ja tu obrazam ludzi czy nie mam do nich szacunku?

naprawde trudno sie domyslic ze piszac wnorwegia piszac szybko nie uzylem spacji  mialem na mysli norwegie , co to cie tak urazilo i tym niemam szacunku do forumowiczow?

Pisanie w sposób zrozumiały to szacunek dla innych, od których chcesz pomocy. Ten bełkot jest niekoniecznie zrozumiały.

Pytam - czytałeś regulamin forum?

po prostu chcialem uzyskac odpowiedz na moj problem a nie pisac z czepskim co chyba ma kompleksy i czuje sie ciagle urazony moim polskim jezykiem

Nikt ci nie kaze czytac i odpowiadac jesli nigdy moich postow nie rozumiesz, jezu nastepny madry sie znalazl co szuka problemu

W języku polskim jeśli już koniecznie to jest słowo "czepialski".

Zdecyduj się - albo odwalasz kaszanę w całości i np zaczynasz wszystkie zdania małą literą albo nie. Nie jesteś konsekwentny.

bez kitu ty chyba jestes zona ukryta pod nikiem z norwegi :-) jaki jeszcze jestem? :-)

temat rozwiazany, wlasnie producent napisal do mnie ze wysle mi za darmo nowy mostek :-)

Napisano

Bardzo się cieszymy, że producent rozwiązał Twój problem. 

Co nie zmienia tego, że na tym forum pisze się po polsku. 

Przestań upatrywać kogoś z przeszłości we wszystkim, popadniesz w paranoję.

Uszanowanko.

Co nie zmienia tego, że na tym forum pisze się po polsku. Przestań upatrywać kogoś z przeszłości we wszystkim, popadniesz w paranoję.

dobrze prosze pana, widze problem rozwiazany ale w trakcie w pojawil sie o wiele wazniejszy jak moje literowki, moze to temat na forum z jezyka polskiego, chcialem tylko uzyskac jakas wskazowke i ja mam teraz i to byl moj problem ktory jest rozwiazany.

mozemy juz zakonczy ten watek ?

Może - a raczej na pewno - nie rozumiesz.

Regulamin forum:

"h ) Posty skrajnie źle założone, niedbale, z błędami ortograficznymi będą usuwane od razu."

Przeczytałeś regulamin?

Jeśli nie podobają Ci się zasady jakie tu obowiązują to nie korzystaj z tego forum.

boze co za typ i dalej , czy naprawde to tak cie razi, temat rozwiazany a ty dalej regulaminy itd, jakies osobiste problemy ?  i wylewasz zolc na mnie czy co?

maprawde zrobilem taka zla rzacz i teraz po przeczytaniu moich postow ludzie spac nie beda mogli- juz ci pisalem jesli ci sie nie podobaja moje posty to ich nie czytaj.

• Mod Team

Jezykowa bylejakosc... Signum temporis  :(

Szacunek...

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...