Skocz do zawartości

[sklepy] buty spd we wrocławiu

Crissu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Otóż w czwartek wybieram się do wro i przy okazji chciałbym porozglądać się za nowymi butami spd. Polecicie jakieś dobre sklepy gdzie mają tego towaru pod dostatkiem? pozdro

• 3 miesiące temu...
Napisano

niestety we Wrocławiu nie ma sklepu "bogato wyposażonego". Jest Harfa w której trzeba mieć gruby portfel i kupujesz buty pokroju Mavic.

W każdym sklepie jest po kilka par tak naprawdę. Więc żeby wybrać coś pasującego trzeba odwiedzić kilka sklepów. Wybór z moich obserwacji jest wszędzie podobnie biedny.

Ja znam te sklepy gdzie pewnie będzie coś do przymierzenia - PM Rider Powst Slaskich, Dobre Sklepy Rowerowe Hallera, Koeing Hallera, ProBike Piękna, pewnie tez beda w SportProfit i IM Motion na Biskupinie. 

Ale tak zeby wejsc do sklepu i na żądany rozmiar przymierzyć np 10 par różnych butów to bym nie liczył.

Napisano

Ja swoje przymierzalem tutaj: Dobre Sklepy Rowerowe Hallera, a kupilem na necie (chyba 70zl taniej)

Tak jak wyzej juz napisano - Harfa (raczej drozsza polka cenowa) albo po kilka par w kazdym innym sklepie

Napisano

Zależy jaki budżet ale z tych drozszych to te sklepy co wymienilem... Moze w DSR na Hallera cos bedzie tanszego. A tak to Decatlon tak jak w calej Polsce.

W PM Rider zaproponują Ci wszystko markowe pokroju Endura więc wydatek niemały.

Napisano

Możesz spróbować w SportProfit - najlepiej jakbyś podzwonił do sklepów. Ja w każdym bądź razie chcąc coś budżetowego nie odwiedzam już sklepów rowerowych - jeśli najtańsze rękawiczki kosztują tam po 120zł no to sorry. Ale akurat w DSR mają dość dobry asortyment - niekoniecznie musi być na stronce. Jakieś tańsze marki typu Accent moga mieć.

Napisano

nakładek nie będe uzywał. Planuje kupić za jakiś czas pedały SPD i wybór padł własnie na M520. Teraz potrzebuje butów jakiś na rower. Jak mam dać 100zł za jakieś biegowe, to wole juz kupić te z linku powyzej zeby pasowały mi w przyszłości pod M520

Napisano

byłem, niestety nie było rozmaru. Byłem równiez w intersporcie ale nic nie mieli z rowerowych. Jak myślicie szukać w typowo rowerowych czy poczekać na rozpoczęcie sezonu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...