Skocz do zawartości

[1500-3000] Trekkingowy rower dla amatora

Tomek81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na początku chciałbym się przywitać i prosić o pomoc. Mój ostatni rower niestety został skradziony i szukam czegoś w zastępstwie. Chodzi o rower trekkingowy do 3 tys.

Nie chodzi mi o nic mega-profesjonalnego, bo nie jeżdżę wyczynowo, aczkolwiek pokonuję regularnie dosyć długie trasy. Najlepiej coś lekkiego, porządnego i dostępnego bez większych problemów. Ostatnio miałem Krossa i teraz też zastanawiam się nad tą marką, a szczególnie nad tym modelem:

http://www.centrumrowerowe.pl/rowery/trekkingowe/p,rower-trans-sander-czarny-mat-kross,369593.html

Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki :)

Napisano

Na początku chciałbym się przywitać i prosić o pomoc. Mój ostatni rower niestety został skradziony i szukam czegoś w zastępstwie. Chodzi o rower trekkingowy do 3 tys.

nie wiem jaki rozmiar potrzebujesz tu masz na dobrym osprzęcie ale rama tylko 52 cm - 20"  Radon a tu masz trochę tańszy model Radon

Napisano

Można kupić Trans Arctica (nie Africa) z 2013 roku w okolicy 2000-2200 PLN. Jest to bardzo dobra oferta. Trans Africa też jest fajny, bo ma już tarcze i jest stosunkowo lekki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...