Placek Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 Po tym filmiku GhOsTwrc powiedział bym że odpuszczam - tu na przód w życiu nie zaryzykował bym RK - może mam za mało umiejętności. Bobiik - ma dużo racji - w KPN nie trafisz na kamienie i super zjazdy - ryzyko tkwi w łydach, jak się rozpędzisz tak sobie zaszkodzisz - ja np ostatnio na Szczeblowym uskoku miałem OTB - wyłącznie moja wina bo tam gdzie powinienem poderwać przód zacisnąłem klamkę - podstawówka.Jak będziesz grzał i nie zmieścisz się na singlu pomiędzy drzewami to i traktor na 2.4 cię nie zbawi. Wszyscy którzy wspominają o górach, kamieniach itp. mijają się z tematem - w KPN nie przetniesz opony na skale, nie wpadniesz na głazy i nie wyślizgasz się na 150m błotnym zjeździe - tutaj to nie ma racji bytu.
TOMASZlodz Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 Geax barro race, przejeździłem cały sezon na tych oponach, są niesamowicie szybkie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.