Skocz do zawartości

[Napęd] Przerzutka tylnia

Swampi233

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć ostatnio jadąc rowerem pękła mi przerzutka na pół.Teraz muszę kupić jakąś wytrzymałą i nie drogą przerzutkę tylnią z mocowaniem na hak.Wcześniej miałem Shimano Acera teraz myślałem nad Shimano Sora ale chyba ma mocowanie tylko na śrubę.Co polecicie dosyć taniego i wytrzymałego ?

Napisano

Myślę że do 100 zł muszę jeszcze ten hak kupić do ramy bo już 2 sie złamał... Jeszcze planowałem kupić hamulec tylni tarczowy i tutaj tak nie na temat :D czy tarczówkę samą da sie założyć do zwykłego tylniego koła ? 

Napisano

Wiesz 200 zł :P gdybym jeszcze jeździł przez dwa lata tym rowerem to może bym kupił no ale na wiosne kupuje motorek na dojazd do szkoły więc trochę sie nie chce pakować z kasą w rower ;D

• Mod Team
Napisano

W zasadzie każda o modelu m3xx w górę. Stara acera jest ok, bez polotu ale tanio, alivio lepiej, deore jest ok, slxa szkoda moim zdaniem brać a XT to już wysoka półka. chcesz coś za 100 par zł, kup deore, chcesz troche taniej, weź alivio jeszcze tanaiej weź acere.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...