Skocz do zawartości

[rama roweru]kands maestro men 2014-19 czy 21 dla mnie?

Lemp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej! Potrzebuję na szybko kupić nowy rower w cenie oscylującej wokół tysiąca złotych, więc przejrzałem parę ofert i i biorac pod uwagę cene w stosunku do komponentów najbardziej opłacalnym mi się wydaje: KAND MAESTRO MEN 2014. Titaj jest link do sklepu: http://rowerykands.pl/rowery/56-kands-maestro-men-model-2014-28.html Tylko niestety sklep jest w Tarnowie i nie bedę miał mozliwości przymierzenia roweru przed zakupem, przyjedzie do mnie transportem. Rower ten jest dostepny w dwóch ramach, w 19 i 21 calowej, więc chciałem się zapytać jaki rozmiar zabrać. Dodam, że mam 182 cm. wzrostu i szczerze to bym wolał tą mniejszą ramę, ale nie wiem czy będzie mi pasowała. Ktoś może coś doradzić?

Napisano

Bezwzględnie o może u ciebie, moim zdaniem 21", a najlepiej się przymierzyć.

Teraz masz co ? Kandsa ? czy Treka i porównujesz 2 zupełnie inne rowery  :down:

Napisano

Kandsa miałem już przyjemność kilkakrotnie objeżdżać. Mnóstwo moich znajomych ma ten rower. Świetny wybór za te pieniądzę.

Co do ramy, to 21 cali w Kandsie jest naprawdę bardzo duże. Trek Cobia 19 calowy ma 1cm niżej rurę podsiodłową niż 19 calowy Kands jak stoją obok siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...