mmmak Napisano 8 Lipca 2006 Napisano 8 Lipca 2006 jak zrobic whipa i tabla? na czym najlepiej sie uczyc? na stoliku czy moze na double a moze dropie?
Memon Napisano 8 Lipca 2006 Napisano 8 Lipca 2006 Ja Table i whipa robie jak i na dircie i stoliku to jest bardzo proste takze ćwicz i ćwicz. Np jeszcze mam na osiedl tak jaky naturalną hope jest najazd i wybicie a lądujesz na trawce elegancko własnie tam sie wszystich trickó ucze
mmmak Napisano 9 Lipca 2006 Autor Napisano 9 Lipca 2006 a moze jakis opis jak fazami zrobic te tricki - ćwiczyc to ja sam wiem
Memon Napisano 9 Lipca 2006 Napisano 9 Lipca 2006 Niestety nie umiem tego opisac:) o jak robie Xup to mi wychodzi whip
Paviarotti Napisano 9 Lipca 2006 Napisano 9 Lipca 2006 Własnie tez jestem ciekaw jak sie to robi... moze ktos ma jakies porady/instrukcje?
mmmak Napisano 9 Lipca 2006 Autor Napisano 9 Lipca 2006 to to panowie cos kiepsko z tymi waszymi poradami czy nikt nie umie?
Memon Napisano 10 Lipca 2006 Napisano 10 Lipca 2006 To moze tak jak robisz whipa ( ja tak robie) przechylam kierownice np w prawo i pcham rower nogami tez w praw. Potrenuj moze coi cos z tego wyjdzie. Natomiast stoliczek czyli table top robie kaładąc rower.
fylyp Napisano 10 Lipca 2006 Napisano 10 Lipca 2006 table robi sie pochylając rower w powietrzu, kierownicą i dodatkowa przykurczając nogi (niektórzy pomagają kolanem). z własnych odczuć to najlepiej wychodzi mi jak podczas wybicia z hopy większość siły wybicia wkładam w przechylony rower (jakby w koła, ale musisz już troche go pochylić). Wtedy ta siła pomaga go ustawić do poziomu. Przynajmniej ja tak to robie / odczuwam. Tricków najlepiej sie uczyć na stolikach, lub na naturalnych wzniesieniach (gdzie jest wybicie i grunt na jego wysokości - myśle ze o takim czymś pisał Memon)
MarcinN Napisano 15 Lipca 2006 Napisano 15 Lipca 2006 Co do whip'a i table top'a, słyszałem, że warto jest połozyć się na podłodze plecami i spróbować w powietrzu wykonać te triki, żeby oswoić się z wrażeniem, jest całkiem zabawnie i ciężej niż w rzeczywistości. Pozdro.
MatMax Napisano 18 Lipca 2006 Napisano 18 Lipca 2006 A nie macie gdzieś może filmiku z whipem - taki, żeby było dobrze widać jak to się robi ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.