farmer Napisano 19 Września 2014 Napisano 19 Września 2014 Ale w domowych warunkach zrobić masz na myśli odkęcić suport? Je śli tak to ja właśnie wczeoraj odkeciłem mój stary suport na kwadrat, który początkowo wydawał się nie do ruszenia. Wziąłem więc opalarkę i podgrzałem ramę. Po tym zabiegu sport puścił bez problemu. Mozan do tego wykorzystać porządną suszarkę do włosów aha no i pamiętaj że jedną ze stron odręca się w przeciwnym kierunku. Jeśli masz już nowy suport to sprawdź sobie gwinty. To zadziała jeśli oryginalny suport masz dobrze wkręcony w ramę bo jesli widzisz że nie pasował on w gwinty i został na siłę po skosie wkręcony to zapomnij o swoich walkach. Prawdopodobnie zerwiesz gwinty w ramie i już żadnego suportu nie wkręcisz więc zanim zaczneisz walczyć dobrze to objerzyj i zgłaszaj reklamację.
Mod Team safian Napisano 19 Września 2014 Mod Team Napisano 19 Września 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.